![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys ![]() Nagyon új, az egész dolog, konzolos játékok most vettem egy Wii és megtalálni a nagy, de ive felfedezte, hogy az új játékok elég drágák itt az Egyesült Királyságban Arra gondoltam, ha más, Nintendo játékok ki a például a kockát a játék játszható a Wii konzolt :) Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha csatlakozni a Wii a szélessávú letöltheti a régi és az új játékok nagyon olcsó.
| |||
| |||
| Tudom, hogy ez egy kicsit későn, de minden Gamecube játékokhoz kell működnie a Wii. Van egy tisztességes kiválasztási virtuális játékokat elérhető most is. |
|
| |||
| |||
| A Wii lesz játszani Gamecube játék ugyanúgy a GameCube volna játszani őket. Válasszuk ki a játékot, mint amit a Wii játék, és ott meg kell pontosan ugyanaz. Ami azt jelenti, szükség lesz egy GameCube vezérlő és a memória kártya. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
(30,00 = 14,76814 USA dollár angol font 50,00 = 24,61357 USA dollár, brit font) Remélem, van, hogy jobb |