![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys ![]() esu labai nauja visai žaidimų konsolės dalykas ką tik nusipirkau Wii ir rasti jo puikus, tačiau IVE tyrimas atskleidė, kad nauji žaidimai yra gana brangus, čia JK I was wondering, jei bet koks kitas Nintendo žaidimai ten iš pavyzdžiui Game Cube yra žaisti į Wii konsolės :) LASERLINE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei prijungti Wii prie plačiajuosčio ryšio galite atsisiųsti žaidimus seni ir nauji gana pigus.
| |||
| |||
| Aš žinau, tai yra šiek tiek vėliau, bet visi Gamecube žaidimai turėtų veikti ant Wii. Taip pat yra geras pasirinkimas virtualus atsisiųsti žaidimus galima jau dabar, taip pat. |
|
| |||
| |||
| Wii teks Gamecube žaidimai taip pat Gamecube būtų žaisti. Pasirinkite kaip jums žaidimas būtų su Wii žaidimas, o iš ten jis turėtų būti lygiai taip pat. Tai reiškia, jums reikia Gamecube valdiklio ir atminties kortele. |
|
| |||
| |||
| Citata:
(30,00 JAV dolerio = 14,76814 Didžiosios Britanijos svaras sterlingų 50,00 US Dollar = 24,61357 British Pound) I hope I got that right |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista 32 ir 64 žaidimo suderinamumo sąrašas - valstybės remiamų | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 32 | 26 rugsėjis 2008 12:31 |
| ITunes suderinamumas | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 27, 2008 09:08 |
| Suderinamumas | narkomanas | General Hardware Chat | 1 | 5 sausis 2008 15:16 |
| Reikia pagalbos suderinamumo su | Vagis | General Hardware Chat | 6 | 2 lapkritis 2007 21:36 |
| Suderinamumas? | williamson123456 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 17 rugsėjis 2007 12:27 |
| Temos įrankiai | |
| |