![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti ![]() Sunt foarte nou pentru întreaga jocuri consola lucru tocmai au cumpărat o Wii şi găsi sale mari, dar ive descoperit că noi jocuri sunt destul de scumpe aici, in Marea Britanie Mă întrebam dacă oricare dintre celelalte jocuri Nintendo acolo, de exemplu, de la joc cub sunt redate în consolă Wii :) Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă vă conectaţi la Wii de bandă largă pentru a vă puteţi descărca jocuri vechi şi noi destul de ieftin.
| |||
| |||
| Ştiu că este un pic cam târziu, dar toate jocurile GameCube ar trebui să funcţioneze pe Wii. Există, de asemenea, un nivel decent de selecţie a descărca jocuri virtuale disponibile în prezent, de asemenea. |
|
| |||
| |||
| De Wii va juca jocuri GameCube în acelaşi mod de GameCube-ar juca ei. Selectaţi jocul pe care l-aţi Wii cu un joc, si de acolo ar trebui să fie exact la fel. Ceea ce înseamnă că veţi avea nevoie de un controler de GameCube şi pe cartela de memorie. |
|
| |||
| |||
| Citat:
(30,00 dolari SUA = 14.76814 British Pound 50.00 US Dollar = 24.61357 British Pound) Sper că am acest drept |