![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки ![]() јако сам нови на целу ствар игре конзоле су тек купио Уии и наћи своје велико али иве откривене нове игре које су прилично скупе овде у УК Био сам задивљен ако било који од других игара Нинтендо вани из нпр игре коцка се играти на Уии конзоли :) Ласерлине |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако се спојите на свој Уии широкопојасног можете преузети игре старе и нове прилично јефтини.
| |||
| |||
| ЈА кноткле данашји је мало касно, али сви би требало да раде Гамецубе игара на Уии. Ту је и пристојан избор виртуелни доунлоад игара доступни сада превише. |
|
| |||
| |||
| Тхе Уии ће играти Гамецубе игара на исти начин на који би се гамецубе играти њима. Изаберите игру као и у Уии игра, а од тамо је требало да буде тачно исто. Што значи да ће требати гамецубе контролером и меморијске картице. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
(30,00 УС Доллар Британска фунта = 14,76814 50,00 УС Доллар Британска фунта = 24,61357) Надам се да сам се право |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Виста 32 и 64 игра цомпатибилиты лист - Члан подржано | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 32 | 26. сеп 2008 12:31 |
| ИТунес компатибилности | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 1 | 27 мај 2008 09:08 |
| Компатибилност | наркоман | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 јануар 2008 15:16 |
| Требате ли помоћ са компатибилности | Тхиеф | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 2 новембар 2007 21:36 |
| Компатибилност? | уиллиамсон123456 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 17. сеп 2007 12:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |