![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці ![]() Дуже новий для всієї ігрової консолі річ тільки що купив Wii і знайти своє велике Ive але виявив, що нова гра досить дорогий тут, у Великобританії Мені було цікаво, якщо будь-який з інших ігор Nintendo там от, наприклад, Game Cube, можуть відтворюватися на консолі Wii :) Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| При підключенні Wii до широкополосного ви можете завантажити гру старим і новим досить дешево.
| |||
| |||
| Я знаю, що це трохи пізно, але все Gamecube гра повинна працювати на Wii. Існує також гідного вибору віртуального Ігри доступні вже зараз, теж. |
|
| |||
| |||
| Wii Gamecube буде грати в гру так само, GameCube буде грати їх. Виберіть гру, як ви це робили з грою Wii, а звідти вона повинна бути точно такий же. Це значить, вам знадобиться GameCube контролера і карти пам'яті. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
(30,00 дол США = 14,76814 британські фунти 50,00 долара США = 24,61357 Британський фунт стерлінгів) Я сподіваюся, що я отримав це право |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Vista 32 і 64 ігор Compatibility List - члени підтримують | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 32 | 26 вересня 2008 12:31 |
| ITunes сумісності | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 1 | 27 травня 2008 09:08 |
| Працює | наркоман | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 січня 2008 15:16 |
| Потрібна допомога з сумісністю | Thief | Генеральний обладнання чат | 6 | 2 листопада 2007 21:36 |
| Працює? | williamson123456 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 17 вересня 2007 12:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |