![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am incercat sa-mi conecta Wii + Digital TV pentru a-mi home cinema stabilit, dar se pare că nu i se poate pentru a obţine Wii sunet de lucru pe ea. principala problemă este că atât Home cinema set & TV au doar 1 Scart conexiune. TV: vechi CRT Grundig cu 1 Scart Home Cinema: Sony DAV-DZ260 (http://www1.uk.shopping.com/xPF-Sony-DAV-DZ260) Consola: Nintendo Wii Dig. TV: KPN Receptor (1 scart de-a etichetat "tv" o etichetate "VCR", o convinge afară.) De asemenea, a cumparat un 3-cai Scart separator în speranţa că va să-mi rezolvi problema, dar el didnt. Nu pot sa ma Digital receptor pentru a lucra la home cinema, dar Wii este imposibil, chiar şi fără receptor digital. Imaginea vizuala obţine numai, nici un sunet. |
|
| |||
| |||
| Du-te şi te-una din aceste, nu un separator: http://cpc.farnell.com/1/1/12094-sca...ug-t113zr.html Care vă va permite să scutura între intrările 1, 2 şi 3. Digi TV, si Wii. Plug de cablu în scop de AV Receiver. Atunci de ieşire video de la AV în TV, audio şi de la difuzoare.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |