μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Το Wii αναθεώρηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Οκτωβρίου 2007, 08:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Το Wii αναθεώρηση

Απλά ήταν για megawhat.tv - είναι η επανεξέταση X Box 360, το νέο Play Station 3 και το Nintendo Wii

Είναι ένα δροσερό αναθεώρηση

http://www.megawhat.tv/clips/64/game-consoles-battle
Old 8η Οκτωβρίου 2007, 09:49
Συντονιστής Ομάδας

Εγώ θα επιτρέψει αυτή τη θέση, αλλά αν είναι το επόμενο μετά το spam έτσι κι αλλιώς δεν θα διστάσω στην απαγόρευση σας
Επειδή αυτή η θέση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που θα περιμένατε, όπως κάποιες πρώτες μετά άχρηστος είστε αποστολέα
Αλλά το site φαίνεται να είναι αρκετά καλή και legit

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 8η Οκτωβρίου 2007, 10:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου,

Χαίρομαι που σας αρέσει το site και λυπάμαι πολύ για την κατηγορία σας, Σας ευχαριστώ για την απαγόρευση δεν μου, είμαι αρκετά σε αυτό το ήξερε, i didn't σημαίνει να σας παραπλανήσουν, megawhat.tv είναι ένα online εργαλείο γνώριζε δείτε και θα ήθελα απλώς για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με αυτό, θα ήθελα απλώς να πω συγγνώμη και πάλι, i wont σας ενοχλούν πια

Μαριάμ
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
ΕΤΑ για την αναθεώρηση και Νέα Magazine Bit; 4D (Fordy (Ford) Ollie Κοινότητας Νέα & Chat 2 6η Ιουλ 2009 08:31
Παρακαλώ εξετάστε τη λίστα μου για το My Επόμενη Κατασκευάστηκε Πριν αγοράσετε cheesepuff Γενική Συζήτηση Hardware 12 20 Φεβ 2009 23:54
E7200 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ redden137 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 10 Απρ 2008 04:18
SUPERAntiSpyware Pro 4.0 - Α CJ αναθεώρηση Hybr! Δ Virus, Spyware & Ασφάλεια 0 26 Μαρ 2008 11:02
Αναθεώρηση του 9800 GX2 redden137 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 21 Μαρ 2008 02:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.