![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά ήταν για megawhat.tv - είναι η επανεξέταση X Box 360, το νέο Play Station 3 και το Nintendo Wii Είναι ένα δροσερό αναθεώρηση http://www.megawhat.tv/clips/64/game-consoles-battle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγώ θα επιτρέψει αυτή τη θέση, αλλά αν είναι το επόμενο μετά το spam έτσι κι αλλιώς δεν θα διστάσω στην απαγόρευση σας Επειδή αυτή η θέση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που θα περιμένατε, όπως κάποιες πρώτες μετά άχρηστος είστε αποστολέα Αλλά το site φαίνεται να είναι αρκετά καλή και legit
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Χαίρομαι που σας αρέσει το site και λυπάμαι πολύ για την κατηγορία σας, Σας ευχαριστώ για την απαγόρευση δεν μου, είμαι αρκετά σε αυτό το ήξερε, i didn't σημαίνει να σας παραπλανήσουν, megawhat.tv είναι ένα online εργαλείο γνώριζε δείτε και θα ήθελα απλώς για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με αυτό, θα ήθελα απλώς να πω συγγνώμη και πάλι, i wont σας ενοχλούν πια Μαριάμ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΤΑ για την αναθεώρηση και Νέα Magazine Bit; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Κοινότητας Νέα & Chat | 2 | 6η Ιουλ 2009 08:31 |
| Παρακαλώ εξετάστε τη λίστα μου για το My Επόμενη Κατασκευάστηκε Πριν αγοράσετε | cheesepuff | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 20 Φεβ 2009 23:54 |
| E7200 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ | redden137 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 10 Απρ 2008 04:18 |
| SUPERAntiSpyware Pro 4.0 - Α CJ αναθεώρηση | Hybr! Δ | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 0 | 26 Μαρ 2008 11:02 |
| Αναθεώρηση του 9800 GX2 | redden137 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 21 Μαρ 2008 02:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |