![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט היה megawhat.tv - הם סוקרים את X Box 360, החדש של התחנה Play 3 ואת Nintendo Wii זוהי סקירה מגניב http://www.megawhat.tv/clips/64/game-consoles-battle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני הולך לכתוב את זה, כדי לאפשר, אך אם ההודעה הבאה שלך היא זבל, בכל מקרה אני לא מהסס ב בנינג לך זה כמו לכתוב הוא בשום אופן מה הייתם מצפים כפי somebodies הראשון לכתוב חסר תועלת אתה מפיץ דואר זבל אבל האתר נראה לגיטימי ו די טוב
|
| |||
| |||
| שלום לך, אני שמח שאתה אוהב את האתר ואני מאוד מצטערת על offending לך, תודה על שלא בנינג לי, אני יודע בדיוק על זה, אני מתכוון didn't כדי להטעות אותך, הוא ידע megawhat.tv גאדג 'ט מקוון להראות ואני רק רוצה לתת אנשים יודעים על זה, אני רק רוצה להגיד שוב סליחה, אני רגיל להפריע לך יותר Mariam |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ETA עבור מגזין חדשות לעיין קצת? | 4d (Fordy (פורד) אולי | קהילה חדשות וצ 'אטים | 2 | 6 יולי 2009 08:31 |
| אנא בדוק שלי רשימת עבור בניית הבא שלי לפני לקנות אותו | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 12 | ה -20 פברואר 2009 23:54 |
| סקירת E7200 | redden137 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -10 לאפריל 2008 04:18 |
| SUPERAntiSpyware Pro 4.0 - א 'ג' יי סקירה | Hybr! ד | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 0 | 26 מרץ 2008 11:02 |
| סקירה של 9800 GX2 | redden137 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 21st מרץ 2008 02:59 |
| שרשרת כלים | |
| |