![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Halo 3 datum vydání se blíží a blízké okolí to bude mít vliv na prodej XBOX 360, že Microsoft bude mít podporu v jeho prodej? Osobně si myslím, že by měl, protože jeho jeden z nejlepších herních sérií! |
|
| |||
| |||
| Záleží fakt, že lidé jsou pre-objednání hry od listopadu loňského roku soo .. Většina lidí proberly mít 360 a nyní se čeká na halo, které mají být uvolněny i znamenat i pre-orderd kopii a mám jednu: D ale yeh vaše proberly právo prodej by mohl zvýšit, ale pokud si myslíte, že o všem fanouškům halo jsou nejvíce proberly Ventilátory na xbox, jelikož se jednalo o vydání hry pro ni. Smyslu, že by z BORT Xboxu 360 při propuštění |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude obrovský dopad, Halo 2 v 24hrs prodáno 2,38 milionů jednotek, což je 125 milionů dolarů, což myslím, že byl nejrychlejší prodej her všech dob
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jen škoda, že se ukázalo být zatížení kecy vážně. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HALO 3 je nejlepší hra ..... ještě, je to důvod (snad) im dostat jeden na Vánoce.
| |||
| |||
| Rofl! alex, co jste to?, jeho ne tak zlý lol xD, jeho dobrý:) |