![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo 3 θα έρθει κοντά και κοντά θα επηρεάσει την πώληση του XBOX 360 της Microsoft ότι θα πάρει μια ώθηση στην πώληση; Προσωπικά, πιστεύω ότι θα πρέπει, επειδή η μία από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών! |
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται πραγματικά, οι άνθρωποι έχουν προ-παραγγελία το παιχνίδι από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους Soo .. proberly τα περισσότερα άτομα έχουν 360 και τώρα περιμένουν για να κυκλοφορήσει το Halo εννοώ i προ-orderd αντίγραφο και έχω ένα: D αλλά yeh σας proberly δικαίωμα πώλησης, αλλά μπορεί να αυξηθεί εάν η γνώμη σας για όλα τα fans του Halo είναι πλέον proberly οπαδούς του Xbox, καθώς ήταν ένα παιχνίδι για την απελευθέρωση του. Σημασία θα bort από την κονσόλα Xbox 360 με την απελευθέρωση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα κάνω μια τεράστια επίδραση, το Halo 2, εντός 24 ώρες πωλήθηκαν 2,38 εκατομμύρια μονάδες καθιστώντας τα $ 125 εκατ., το οποίο πιστεύω ότι ήταν η πιο γρήγορη πώληση παιχνίδι όλων των εποχών
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απλά κρίμα το οποίο είναι μπούρδες πραγματικά. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HALO 3 είναι το καλύτερο παιχνίδι ..... ακόμα, είναι ο λόγος (ελπίζουμε) im δουν ένα για τα Χριστούγεννα.
| |||
| |||
| ROFL! alex τι είναι για σας;, το κακό ότι δεν lol xD, την καλή του:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| My φωτοστέφανο χάρτες δεν θα φορτωθεί - Xbox | Jeniffer Wingette | PC & Console Gaming | 1 | 30 Μαΐου 2009 01:33 |
| Xbox 360 για πώληση | Spencer2004 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 12 | 22 Οκτ 2008 15:11 |
| Πόσο κάνει Q6700s σε φορητούς υπολογιστές επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; | Compasky | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 19 Φεβ 2008 17:24 |
| Να μαγνήτες επηρεάζουν τα gadget; | SAK | Off Topic Συζήτηση | 10 | 14η Σεπ 2007 09:12 |
| Halo | Dev0115 | PC & Console Gaming | 3 | 8η Αυγούστου 2007 15:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |