![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Halo 3 Datum izdavanja dolazi kraj i kraj će to utjecati na prodaju da Microsoft Xbox 360 će dobiti pogurati u prodaju? Osobno mislim da bi trebalo jer je jedna od najboljih igra serija! |
|
| |||
| |||
| Ovisi stvarno, ljudi su pre-naručivanje igru od studenoga prošle godine soo .. većina ljudi proberly imaju 360 i sada čekaju na halo biti pušten mislim i pre-orderd primjerak i imam jedan: D ali yeh Vaše proberly pravo može povećati prodaju, ali ako ti misliš o svim ljubiteljima halo najčešće proberly Xbox obožavatelja kao da je to bila igra release za to. Što znači da bi za bort Xbox 360 puštanje na |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će učiniti veliki utjecaj, Halo 2 unutar 24hrs prodali 2,38 milijun jedinica čineći im 125 milijuna dolara, što mislim da je bio najbrži prodaji igra svih vremena
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Baš šteta Pokazalo se da je opterećenje od isprdak stvarno. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Halo 3 je najbolja igra ..... ali, to je razlog (izgledno) im uzimajući jedan za Božić.
| |||
| |||
| Rofl! alex što si ti on?, njegove ne tako loše lol XD, njena dobra:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moje karte halo neće učitati - Xbox | Jeniffer Wingette | PC & konzole Igre | 1 | 30. svibanj 2009 01:33 |
| Xbox 360 za prodaju | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 12 | 22. listopad 2008 15:11 |
| Koliko Q6700s u laptop utjecati trajanje baterije? | Compasky | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 19. veljača 2008 17:24 |
| Da li magneti utjecati gadgete? | SAK | Off Topic Discussion | 10 | 14. Ruj 2007 09:12 |
| Halo | Dev0115 | PC & konzole Igre | 3 | 8. kolovoz 2007 15:52 |
| Thread Tools | |
| |