![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Halo 3 Release Date jön közeli és közel lesz érinti értékesítését, hogy a Microsoft az XBOX 360 kap lendületet az értékesítés? Személyesen azt gondolom, hogy meg kell, mert az egyik legjobb játék sorozat! |
|
| |||
| |||
| Attól függ, valóban, az emberek már előre megrendelés a játék novembere óta az elmúlt évben soo .. a legtöbb ember proberly a 360 és most várja, hogy a Halo kell engedni Úgy értem, előre orderd egy-egy példányát, és nekem van egy: D de yeh a proberly jog értékesítésére lehet növelni, de ha úgy gondolja, minden a Halo rajongók legnagyobb proberly A rajongók az Xbox, mert a játék kiadása is. Vagyis ezek a bort az Xbox 360 bocsátáskor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg fog jelentős hatást gyakorolni, a Halo 2 a 24hrs eladott 2,38 millió darab volt, amely így 125 millió $, ami azt hiszem, volt a leggyorsabb eladási játék minden idők
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Csak kár, hogy kiderült, hogy a terhelés szar tényleg. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Halo 3 a legjobb játék ..... mégis, ez az oka (remélhetőleg) im szerzés egy karácsonyra.
| |||
| |||
| Rofl! alex Mirõl?, hogy nem is olyan rossz xD lol, jó:) |