![]() |
|
| |||
| |||
| Halo 3 תאריך פרסום מגיע ו סמוך ליד האם זה משפיע על מכירת Xbox 360 כי מיקרוסופט תקבל דחיפה שלו למכירה? באופן אישי אני חושבת שזה בגלל שלה יש את אחד המשחקים הטובים ביותר בסדרה! |
|
| |||
| |||
| זה תלוי מאוד, אנשים כבר הזמנתם מראש את המשחק מאז נובמבר אשתקד soo .. רוב האנשים proberly יש 360 ועכשיו הם מחכים הל על מנת לשחרר אני אומר שאני מראש orderd עותק ויש לי אחד: D אבל yeh את הזכות proberly עשוי להגדיל את מכירה, אבל אם אתה חושב על כל אוהדים של הלה ביותר proberly אוהדים של Xbox כפי שהוא היה לשחרר אותו משחק. משמעות היו של bort את Xbox 360 עם שחרורו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יגרום ענק השפעה, Halo 2 בתוך 24hrs נמכרו 2.38 מיליון יחידות הפיכתם $ 125 מיליון, וזה היה נראה לי מוכר את המשחק המהירה של כל הזמנים
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
פשוט חבל התברר להיות לטעון שטויות של ממש. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Halo 3 הוא המשחק הכי טוב ..... עדיין, זוהי הסיבה (אני מקווה) IM אחד מקבל לחג המולד.
| |||
| |||
| Rofl! אלכס על מה אתה?, זה לא כל כך נורא LOL XD, טוב שלה:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אזור הלה מפות לא לטעון - Xbox | Jeniffer Wingette | PC & קונסולת משחקים | 1 | ה -30 במאי 2009 01:33 |
| Xbox 360 למכירה | Spencer2004 | ג 'יי משמש השוק | 12 | 22 אוקטובר 2008 15:11 |
| כמה עולים המחשבים הניידים Q6700s ב להשפיע על חיי הסוללה? | Compasky | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 19th פברואר 2008 17:24 |
| האם magnets להשפיע על גאדג 'טים? | Sak | דיון Off topic | 10 | 14 ספטמבר 2007 09:12 |
| Halo | Dev0115 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 8 אוגוסט 2007 15:52 |
| שרשרת כלים | |
| |