![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Halo 3 išleidimo data dar arti ir arti ji veikia "Xbox 360" Microsoft "pardavimas gaus jo pardavimas padidinti? Asmeniškai aš manau, kad reikėtų, nes jos viena iš geriausių žaidimų serijos! |
|
| |||
| |||
| Tai priklauso nuo to iš tiesų, žmonės jau iš anksto užsisakyti žaidimą, nes praėjusių metų lapkričio Soo .. Daugumai žmonių proberly buvo 360 ir dabar laukia Halo bus išleista aš tai galiu iš anksto orderd kopijuoti ir aš viena: D o yeh jūsų proberly teisę parduoti gali padidėti, tačiau, jei manote apie visus Halo gerbėjai labiausiai proberly gerbėjų xbox, nes jis buvo paleisti žaidimą jis. Reiškia, kad jos būtų iš vienos dalies "Xbox 360" po spaudai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai bus didžiulis poveikis per 24 valandas Halo 2 pardavė 2.38 milijono vienetų todėl jiems $ 125 milijonų, kurie manau buvo greičiausias pardavimas žaidimas visą laiką
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Tik gaila, jis pasirodė esąs iš tikrųjų šūdas apkrova. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Halo 3 yra geriausias žaidimas ..... dar, tai priežasties (tikiuosi), im getting vienas Kalėdas.
| |||
| |||
| ROFL! alex What are you on?, jos ne taip blogai Lol XD jo geras:) |