![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Halo 3 dátum vydania sa blíži a blízke okolie to bude mať vplyv na predaj XBOX 360, že Microsoft bude mať podporu v jeho predaj? Osobne si myslím, že by mal, pretože jeho jeden z najlepších herných sérií! |
|
| |||
| |||
| Záleží fakt, že ľudia sú pre-objednanie hry od novembra minulého roka soo .. Väčšina ľudí proberly mať 360 a teraz sa čaká na halo, ktoré majú byť uvoľnené aj znamenať aj pre-orderd kópiu a mám jednu: D ale Yeh vaše proberly právo predaj by mohol zvýšiť, ale ak si myslíte, že o všetkým fanúšikom halo sú najviac proberly ventilátory na xbox, pretože išlo o vydanie hry pre ňu. Zmysle, že by z BORT Xboxu 360 pri prepustení |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude obrovský vplyv, Halo 2 v 24hrs predané 2,38 milióna kusov, čo je 125 miliónov dolárov, čo myslím, že bol najrýchlejší predaj hier všetkých dôb
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Len škoda, že sa ukázalo byť zaťaženie kecy vážne. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HALO 3 je najlepšia hra ..... ešte, je to dôvod (snad) im dostať jeden na Vianoce.
| |||
| |||
| Rofl! alex, čo ste to?, jeho ne tak zlý lol xD, jeho dobrý:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja halo mapy nebude zaťaženie - Xbox | Jeniffer Wingette | PC a herné konzoly | 1 | 30. máj 2009 01:33 |
| Xbox 360 na predaj | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 12 | 22. októbra 2008 15:11 |
| Koľko Q6700s v laptopoch ovplyvniť životnosť batérie? | Compasky | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 19. február 2008 17:24 |
| Do magnety vplyv gadgets? | SAK | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 14. September 2007 09:12 |
| Halo | Dev0115 | PC a herné konzoly | 3 | 8. august 2007 15:52 |
| Thread Tools | |
| |