![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хало 3 Датум издавања долази крај и крај ће то утицати на продају да Мицрософт Ксбокс 360 ће добити погурати у продају? Лично мислим да би требало јер је једна од најбољих игра серија! |
|
| |||
| |||
| Зависи стварно, људи су пре-наручивање игру од новембар прошле године соо .. већина људи проберлы имају 360 и сада чекају на паздрав бити пуштен мислим и пре-ордерд примјерак и имам један: Д али ыех Ваше проберлы право може повећати продају, али ако ти мислиш о свим љубитељима паздрав најчешће проберлы ксбокс обожаватеља као да је то била игра релеасе за то. Што значи да би за борт Ксбокс 360 пуштање на |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће учинити велики утицај, Хало 2 унутар 24хрс продали 2,38 милион јединица чинећи им 125 милиона долара, што мислим да је био најбржи продаји игра свих времена
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Баш штета Показало се да је оптерећење од бесмислица стварно. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хало 3 је најбоља игра ..... али, то је разлог (надајмо) им узимајући један за Божић.
| |||
| |||
| Рофл! алекс што си ти он?, његове не тако лоше лол КСД, њена добра:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој ореол карте неће учитати - Ксбокс конзоле | Јениффер Уингетте | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 30 мај 2009 01:33 |
| Ксбокс 360 за продају | Спенцер2004 | ЦЈ Усед Маркетплаце | 12 | 22 октобар 2008 15:11 |
| Колико К6700с у лаптоп утицати трајање батерије? | Цомпаскы | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 19 фебруар 2008 17:24 |
| Да ли магнети утицати гаџете? | САК | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 14. сеп 2007 09:12 |
| Хало | Дев0115 | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 8 аугуст 2007 15:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |