![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Halo 3 yayımı tarihinden yakın ve geliyor yakın bir Microsoft kendi satış üzerinde bir artış olacaktır XBOX 360 satış etkiler? Şahsen ben düşünüyorum bu gerekir, çünkü en iyi oyun serisi olan biri!
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerçekten, insanlar Kasım beri geçen yıl soo .. Oyun sipariş Önceden sahip bağlıdır Çoğu insan proberly bir 360 ve şimdi ayla ilgili i öncesi ortalama bir kopyasını ve i orderd yayınlanacak bekleyen biri var: D var ama proberly doğru satış artış olabilir yeh ancak Halo tüm fanlar düşünmek en proberly vardır Xbox ve taraftar olarak bunun için bir sürüm oyun oldu. Onlar da bir anlamı açıklaması üzerine xbox 360 BORT
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu 2,38 milyon birimleri bunları $ 125 milyon, ben düşünüyorum yapmayı satılan tüm zamanların en hızlı satan oyun oldu büyük bir etki, Halo 2 24hrs içinde yapacaktır
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Bu kitap bir yük gerçekten hale geldi Sadece ayıp. :)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Halo 3 en iyi oyun ..... henüz, bu yüzden (umarım) bir yılbaşı için elde Sohbet bulunmaktadır.
|
|||
|
|||
|
Rofl! Alex ne sen?, onun bu kötü xD lol, onun iyi değil:)
|