![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Halo 3 дата релізу наближається-густо це вплине на продажу Xbox 360, що Microsoft отримає поштовх в продажу? Особисто я вважаю, що воно повинно, оскільки її однією з кращих ігор серії! |
|
| |||
| |||
| Це залежить насправді, люди стали попереднього замовлення гри з листопада минулого року Су .. Більшість людей мають proberly 360, і тепер чекаємо від Halo буде випущений Я хочу сказати, попередньо впорядковані копія, і я одна: D, а Е proberly ваші права продажу можуть збільшитися, але якщо ви думаєте про всіх шанувальників Halo найбільш proberly любителі Xbox, як це було релізу гри для неї. Чи означає, що вони будуть з Борт Xbox 360 після звільнення |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він буде робити величезний вплив, Halo 2 протягом 24 годин продано 2,38 млн. підрозділів, що входять до них $ 125 млн, про яку я думаю, було найшвидшим продаж гра всіх часів
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Просто сором вона виявилася навантаження дійсно лайно. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HALO 3 краща гра ..... Тим не менш, це причина (будемо сподіватися) їм отримувати одну на Різдво.
| |||
| |||
| ROFL! Alex, що ти?, Його не так вже й погано LOL XD, свої добрі:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мої карти Halo не буде завантажуватися - Xbox | Jeniffer Wingette | PC & консоль Gaming | 1 | 30 травня 2009 01:33 |
| Xbox 360 на продаж | Spencer2004 | CJ Б Marketplace | 12 | 22 жовтня 2008 15:11 |
| Скільки Q6700s в ноутбуках впливає батареї? | Compasky | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 19 лютого 2008 17:24 |
| Стають чи магніти впливають гаджети? | Сак | Off Topic Discussion | 10 | 14 вересня 2007 09:12 |
| Halo | Dev0115 | PC & консоль Gaming | 3 | 8 серпня 2007 15:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |