![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Име на участника ще бъде обновяване на Windows Vista, и Име на PC игри, много, но на гърба тя казва, че може да работи само до XP (Obvously защото Vista wasen't, когато играта беше) Означава ли това, повечето ми PC игри, няма да работят на Vista Vista или е в състояние да предприеме игри? Благодаря:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, аз имам много XP игри
| |||
| |||
| XP много игри, които работят върху Vista да кажеш? |
|
| |||
| |||
| yeh Терес нишка някъде със списък на игрите, които не работят, но една малка списък |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дисплея проблем - Зелена квадрати и игри не работят | kojowilliams | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 13 Юни 2009 17:12 |
| Xbox 360 безжичен контролер Как да стигнем до работа в игри? | rocker9455 | PC & конзолата Gaming | 3 | 8 май 2009 г. 01:18 |
| Използване на DOS приложения и игри за Vista | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 4 | 7мия Sep 2008 02:47 |
| Помощ с игри за Vista | sgrr | PC & конзолата Gaming | 2 | 19 Дек 2007 04:11 |
| XP или Vista избор за игри | robinho060 | PC & конзолата Gaming | 2 | 16-то ноември 2007 14:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |