![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ime će se nadogradili na sustav Windows Vista i Ime u PC igrama puno, ali na stražnjoj se kaže da to mogu raditi samo do xp (vista Obvously jer wasen't kada je bio u igri) Da li to znači najviše moj PC igre neće raditi na Vista ili Vista je sposobna da preuzme igre? Hvala:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, ja sam mnogo XP igre
| |||
| |||
| xp mnoge igre koje rade na vidik ti misliš? |
|
| |||
| |||
| yeh theres negdje jedan thread sa listom igre koje ne rade, ali njegova malom lista |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Screen Display problem - Zeleni kvadrati i igre ne rade | kojowilliams | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 13. lipnja 2009 17:12 |
| Xbox 360 Wireless Controller Kako da biste dobili Internet to funkcionirati u igrama? | rocker9455 | PC & konzole Igre | 3 | 8. svibanj 2009 01:18 |
| Upotreba DOS apps i pobjednik "na psihologiju" na Vidik | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 4 | 7. Sep 2008 02:47 |
| Pomoć s igrama na vidik | sgrr | PC & konzole Igre | 2 | 19. prosinac 2007 04:11 |
| XP ili Vista izboru za igre | robinho060 | PC & konzole Igre | 2 | 16. studeni 2007 14:14 |
| Thread Tools | |
| |