mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Ar mano PC Games dirbti su Vista?

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 24, 2007, 12:31
Naujas Narys

Default Ar mano PC Games dirbti su Vista?

Ime bus atnaujinti į Windows Vista, ir Ime į PC žaidimų aikštelė, o ant nugaros jis sako, kad ji gali dirbti tik iki XP (Obvously nes vista wasen't, kada žaidimas buvo)

Ar tai reiškia, dauguma mano PC žaidimai neveiks ant Vista ar Vista Capable imtis žaidimai?

Ačiū:)
Old Gruodis 24, 2007, 14:30
Donorų grupės

Nope, turiu daug XP žaidimai

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Gruodis 24, 2007, 14:42
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
Nope, turiu daug XP žaidimai
XP daug žaidimų, kurie veikia ant Vista tai reiškia?
Old Gruodis 24, 2007, 15:53
Donorų grupės

yeh Theres thread kažkur su žaidimų, kurie neturi darbo, bet sąraše jos nedidelis sąrašas
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ekrano problema - Žalioji aikštės ir žaidimų neveikia kojowilliams CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 0 Birželis 13, 2009 17:12
Xbox 360 Wireless Controller, kaip ją gauti iki Darbas žaidimai? rocker9455 PC & konsolės Žaidimai 3 8 gegužė 2009 01:18
Naudojant DOS Apps ir žaidimų Vista 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows "operacinės sistemos 4 Rugsėjis 7, 2008 02:47
Žinynas Žaidimai apie Vista sgrr PC & konsolės Žaidimai 2 19 gruodis 2007 04:11
XP ar Vista pasirinkimas žaidimai robinho060 PC & konsolės Žaidimai 2 Lapkritis 16, 2007 14:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.