![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ime bus atnaujinti į Windows Vista, ir Ime į PC žaidimų aikštelė, o ant nugaros jis sako, kad ji gali dirbti tik iki XP (Obvously nes vista wasen't, kada žaidimas buvo) Ar tai reiškia, dauguma mano PC žaidimai neveiks ant Vista ar Vista Capable imtis žaidimai? Ačiū:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, turiu daug XP žaidimai
| |||
| |||
| XP daug žaidimų, kurie veikia ant Vista tai reiškia? |
|
| |||
| |||
| yeh Theres thread kažkur su žaidimų, kurie neturi darbo, bet sąraše jos nedidelis sąrašas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ekrano problema - Žalioji aikštės ir žaidimų neveikia | kojowilliams | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Birželis 13, 2009 17:12 |
| Xbox 360 Wireless Controller, kaip ją gauti iki Darbas žaidimai? | rocker9455 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 8 gegužė 2009 01:18 |
| Naudojant DOS Apps ir žaidimų Vista | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 4 | Rugsėjis 7, 2008 02:47 |
| Žinynas Žaidimai apie Vista | sgrr | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 19 gruodis 2007 04:11 |
| XP ar Vista pasirinkimas žaidimai | robinho060 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Lapkritis 16, 2007 14:14 |
| Temos įrankiai | |
| |