![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ime буде оновлення до Windows Vista, а Ime в комп'ютерні ігри дуже багато, але на спині він говорить, що може працювати тільки до XP (Obvously оскільки перспектива wasen't, коли гра була) Чи означає це, мій самий ігор для ПК не буде працювати на Vista чи Vista здатна взяти гри? Спасибо:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, у мене багато ігор XP
| |||
| |||
| XP багато ігор, які працюють на перспективу ви маєте на увазі? |
|
| |||
| |||
| Yeh Theres потоку десь зі списком ігор, які не працюють, але свій невеликий список |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Screen Display проблема - зелений квадрат і іграх не працює | kojowilliams | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 13 червня 2009 17:12 |
| Xbox 360 Wireless Controller Як змусити його працювати в іграх? | rocker9455 | PC & консоль Gaming | 3 | 8 травня 2009 01:18 |
| Використання DOS програм та ігор на Vista | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 4 | 7 вересня 2008 02:47 |
| Допомога з іграми на Vista | sgrr | PC & консоль Gaming | 2 | 19 грудня 2007 04:11 |
| Xp або Vista вибір для ігор | robinho060 | PC & консоль Gaming | 2 | 16 листопада 2007 14:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |