![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей аз забелязах няколко момчета тук играят ET Какво сървър ли момчета играят по? и колко време ще играе за него? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| всяко наистина най-вече на гориво дъмп и оазис и на около 3 години, но спрях да играя, че след като аз имам 360, но съм се връщам към него напоследък. Аз съм обикновено се нарича "Макс мощност 1"
| |||
| |||
| и аз съм част от клана приветственото си да посети, ако искаш, ако DONT ума свалянето на няколко митнически ... в конзолата направим / свързване et-euro1.lzservers.com Аз пътувам с името [LZ] WO | Аксел ... всеки там е доста приятелски, което е защо избрах този сървър, на всички, че отива там изглеждам към ръгам около така че ако играете надявам да направя, за да. любимата ми карта е твърде fueldump X) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тази игра е добра графика? откакто съм построена новата ми PC съм бил на cod4 и Crysis главно
| |||
| |||
| LOL за игра построена почти 7 години назад ... Да има добра графика. Нейната основна FPS. на графики, но те arent неизплатения arent лошо. Неговата голяма за gameplay, неговата се оказа по-популярни от земетресението войни, които е най-новата Enemy територия. Ако си търсите добра игра с добра графика, опитайте да треперят войни му сладък игра. Също така бойното поле 2 или 2142. Те са прекалено много готино. |
|
| |||
| |||
| Hmmm Обичам C & C ренегат Харесвам старите FPS на много gameplay, че ще играя на стари машини |
|
| |||
| |||
| още по-добър мой приятел ITS FREE LOL ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 провери, че там са screenies и горния десен ъгъл е свободното изтегляне кутия |
|
| |||
| |||
| Да ciaran и да го посъветва. тя е най-добрата безплатна игра. Единственото нещо, което е не съществува система за чат |
|
| |||
| |||
| там е чат система. имате частен разговор ... екип чат ... fireteam чат ... и глобални. Всичко, което трябва да направите е да натиснете буквите за отваряне chatbox тогава пишете в това, което искате тези букви са ... Т и Y = всички U = екип I = fireteam както и за частни чат отворите конзола и да направя / m <insert име тогава съобщението си. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че означаваше слушалки / микрофон чат |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Enemy територия | Jake2392 | PC & конзолата Gaming | 1 | 13 Сеп 2007 11:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |