![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem si všiml pár chlapů tady na hraní ET jaký server si hrají na chlapy? a jak dlouho jste ji hrát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| žádné opravdu většinou paliva vyčítat a oázy a asi 3 roky, ale i přestali hrát to co jsem dostal 360, ale byl jsem k ní vrátí později. Já jsem obvykle nazývá "Maximální výkon č.1"
| |||
| |||
| i já jsem v rámci klanu přivítat na Vaší návštěvu, pokud chcete, pokud si mysli dont stažení několik celní ... v konzoli udělat / připojit et-euro1.lzservers.com Chodím do názvu [LZ] WO | Axel ... všichni je docela přátelský což je důvod, proč jsem si vybrala, že server, všichni se zdá, že se držela kolem takže pokud budete hrát naději si to. mé oblíbené mapy fueldump taky x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tato hra má dobrou grafiku? neboť i my postaven nový PC jsem byl na CoD4 a Crysis hlavně
| |||
| |||
| lol pro hry postavené téměř 7 lety ... Ano, je dobré grafiky. Jeho základní FPS. grafické arent vynikající ale arent špatné. Jeho vynikající pro hry, jeho ukázala více populární než Quake Wars, což je nový Enemy území. Pokud hledáte dobrou hru s dobrou grafikou, zkuste zemětřesení válek jeho sladkou hru. Battlefield 2, nebo také 2142. Jsou docela v pohodě taky. |
|
| |||
| |||
| hmmm i love C & C odrodilec i jako starý fps to skvělé hry, které se bude hrát na starých strojích |
|
| |||
| |||
| ještě lépe můj přítel jeho volného lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 zkontrolovat, že tam jsou screenies a vpravo nahoře je ke stažení zdarma Schránka |
|
| |||
| |||
| jo Ciaran i poradit, jak se to. je to nejlepší zdarma hry ven. Jediná věc je není chat systém |
|
| |||
| |||
| existuje chat systému. máte soukromý chat chat týmu ... ... ... fireteam chat a globální. Jediné, co musíte udělat, je tisková písmena otevřít chatbox pak psát, co chcete ty dopisy jsou ... T a Y = all U = tým I = fireteam a soukromých chat otevřete konzoli a prostě dělat / m <insert name> pak svou zprávu. |
|
| |||
| |||
| Promiňte, znamenalo headset / mic chat |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Enemy území | Jake2392 | PC a herní konzole | 1 | 13. Září 2007 11:57 |
| Thread Nástroje | |
| |