![]() |
|
| |||
| |||
| Ει Παρατήρησα κάποια παιδιά που παίζουν εδώ ET server τι κάνουμε για σας παιδιά παίζουν; και για πόσο χρονικό διάστημα θα παίζει για; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάθε πραγματικά κυρίως καυσίμων χωματερή και όαση και περίπου 3 χρόνια, αλλά σταμάτησα μετά από αυτό παίζει Πήρα 360, αλλά έχω να επανέλθω σε αυτό το τελευταίο διάστημα. Είμαι συνήθως ονομάζεται "Max Power No.1"
| |||
| |||
| καλά είμαι μέρος μιας κλίκας σας να επισκεφθείτε, εάν θέλετε, εάν dont μυαλό κατέβασμα λίγες τελωνειακών ... στην κονσόλα κάνουμε / συνδεθείτε et-euro1.lzservers.com Θα πάω με το όνομα [LZ] WO | Axel ... όλοι εκεί είναι πολύ φιλικό και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα το διακομιστή, ο καθένας που πηγαίνει εκεί φαίνεται να μείνω έτσι αν παίξει ελπίζω να το κάνεις. τα αγαπημένα μου χάρτη fueldump είναι υπερβολικά x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάνει αυτό το παιχνίδι έχει καλή γραφικά; από τότε που χτίστηκε το νέο μου pc μου ήταν για cod4 και crysis κυρίως
| |||
| |||
| lol για ένα παιχνίδι χτισμένο σχεδόν 7 χρόνια πριν ... ναι έχει καλή γραφικά. Η βασική FPS. τα γραφικά arent εκκρεμών αλλά arent κακό. Η μεγάλη για το gameplay, η πιο δημοφιλής από ό, τι αποδείχθηκε Quake Wars η οποία είναι η νέα Enemy Territory. Αν ψάχνετε για ένα καλό παιχνίδι με καλά γραφικά, δοκιμάστε σείω πολέμους την γλυκιά παιχνίδι. Επίσης Battlefield 2 ή 2.142. Είναι πάρα πολύ κουλ. |
|
| |||
| |||
| hmmm i love C & C λιποτάκτης Μου αρέσει η παλιά fps με μεγάλη του gameplay, που θα παίξει στις παλιές μηχανές |
|
| |||
| |||
| ακόμα καλύτερα ο φίλος μου η ελεύθερη lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 να δεις υπάρχουν screenies και πάνω δεξιά είναι η δωρεάν λήψη κουτί |
|
| |||
| |||
| Ναι Ciaran i συμβουλεύει να είναι. είναι η καλύτερη δωρεάν παιχνίδι έξω. μόνο πράγμα είναι, δεν υπάρχει αίθουσα |
|
| |||
| |||
| υπάρχει μια αίθουσα. έχετε ιδιωτική ομάδα chat ... chat ... chat ... fireteam και παγκόσμια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το επιστολές να ανοίξει chatbox τότε γράψτε σε ό, τι θέλετε τα έγγραφα αυτά είναι ... Τ και Υ = όλα U = ομάδα I = fireteam και για την ιδιωτική συνομιλία που θα ανοίξετε κονσόλα και μόλις κάνουν / m <insert όνομα τότε το μήνυμά σας. |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη εννούσα ακουστικού / μικροφώνου chat |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Enemy έδαφος | Jake2392 | PC & Console Gaming | 1 | 13 Σεπ 2007 11:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |