![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej primijetio sam nekoliko dečki ovdje svira na ET Što da li vi momci poslužitelju igrati? i koliko dugo ste bili za igranje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bilo koja stvarno najviše goriva i izvatkom oaza i oko 3 godine, ali sam prestao svirati nakon dobio sam 360, ali sam odlazeći leđa to je u zadnje vrijeme. Ja sam obično nazivaju "Max power no.1"
| |||
| |||
| i ja sam dio je vaš klan dobrodošli posjetiti ako želite, ako ne misli preuzimanjem nekoliko običaja ... u konzoli napraviti / spojiti euro1.lzservers.com et - idem po imenu [LZ] WO | Axel ... svatko ima prilično prijateljski koji je razlog zašto sam izabrao taj server, svatko odlazi da se čini da štap okolo pa ako igrate nadamo se da ćete učiniti da. moji omiljeni sajta je previše fueldump x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li ova igra ima dobru grafiku? jer sam sagradio moj novi pc sam bio na cod4 i crysis uglavnom
| |||
| |||
| lol za igru izgradili gotovo 7 godina ... da da ima dobru grafiku. Njegov osnovni FPS. grafika arent dospjelih a oni arent loše. Njegova izvrsna za gameplay, njegove dokaće više popularan nego Quake Wars, koji je novi Enemy Territory. Ako ste u potrazi za dobra igra sa dobrom grafikom, pokušajte tresti ratovima njegovih slatko igru. Također bojiątu 2 ili 2142. Oni jesu ljepušan svjež previše. |
|
| |||
| |||
| hmmm volim C & C otpadnički Volim stare fps-a sa velikim gameplay koji će igrati na starim strojevima |
|
| |||
| |||
| Još bolje moj prijatelj slobodnih lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 check it out postoje screenies i gore desno je besplatno preuzimanje box |
|
| |||
| |||
| yeah ciaran savjetovati i uzimajući ga. to je najbolja besplatna igra out. Jedina stvar je da nema chat sustav |
|
| |||
| |||
| postoji chat sustav. imate privatni chat team ... chat ... chat ... Fireteam i globalno. Sve što trebate učiniti je pritisnuti slova otvoriti chatbox onda pisati na ono što želite one su slova ... Y = T i sve U = reprezentacija I = Fireteam kao i za privatni chat otvaranje konzole i pravedan činiti / m <INSERT name> zatim svoju poruku. |
|
| |||
| |||
| žao mi je značilo slušalica / mikrofon chat |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Enemy teritorij | Jake2392 | PC & konzole Igre | 1 | 13. Ruj 2007 11:57 |
| Thread Tools | |
| |