![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé észrevettem pár srácok itt játszik ET milyen szerver van srácok játszani? és mennyi ideig volt játszani ezt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tényleg olyan többnyire üzemanyag-lerakó és az Oasis és körülbelül 3 év, de abbahagytam lejátszása után megvan a 360, de én nem megyek vissza, hogy mostanában. Én általában a "Max teljesítmény No.1"
| |||
| |||
| Én is része egy klán a welcome to látogatás, ha azt szeretné, ha ön dont letöltése előtt néhány vám ... A konzol nem a / connect-et euro1.lzservers.com Megyek a név [LZ] WO | Axel ... mindenki ott van, ami nagyon barátságos, miért döntött, hogy a szerver, mindenki, ami úgy tűnik, hogy sehova így ha play hope you do to. A kedvenc térkép fueldump is x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ez a játék jó grafika? mert épül az új PC-i volt a cod4 és a Crysis főként
| |||
| |||
| lol a játék épült csaknem 7 éve ... igen, hogy a jó grafika. Az alapvető FPS. A grafika arent kiemelkedő, de arent rossz. A jó játék, a rendkívül népszerű, mint a Quake Wars, amely az új Enemy Territory. Ha keres egy jó játék, jó grafika, próbálja a Quake wars édes játék. Csatatéren is 2-es vagy 2142. Ezek nagyon klassz is. |
|
| |||
| |||
| hmmm imádom C & C renegát Szeretem a régi fps a nagy játék, hogy fog játszani a régi gépek |
|
| |||
| |||
| még jobb barátom szabad lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 Check it out van screenies és a jobb felső sarokban van a szabadon letölthető rovatban |
|
| |||
| |||
| Igen ciaran i tanácsot kapni. ez a legjobb ingyenes játék ki. egyetlen dolog nincs chat rendszer |
|
| |||
| |||
| van egy chat rendszer. Önnek privát csevegés ... csapat chat ... Fireteam chat ... és globális. Mindössze annyit kell tennie, hogy nyomja meg a leveleket, hogy nyissa chatbox majd írni, hogy mit akar ezek a betűk ... T és az Y = all U = csapat I = Fireteam és a magán-chat megnyitásakor a konzolt, és nem csak a / m <insert neve> majd üzenetét. |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, azt jelentette, fejhallgató / mikrofon chat |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Enemy Territory | Jake2392 | PC és konzol játékok | 1 | 13 Sep 2007 11:57 |
| Téma eszközök | |
| |