![]() |
|
| |||
| |||
| היי שמתי לב כמה חבר 'ה פה משחקים אי.טי. מה אתם שרת לשחק? וכמה זמן את משחקת אותה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| באמת כל בעיקר דלק ו-dump oasis ועל 3 שנים אבל אני עצרתי אותו אחרי משחק יש לי 360 אבל אני כבר חוזר אליו לא מכבר. אני בדרך כלל בשם "כוח מקסימלי no.1"
| |||
| |||
| גם אני חלק שבט שלך ברוכים הבאים לבקר אם אתה רוצה, אם אתה מוריד dont המוח כמה מכס ... בתוך המסוף לעשות A / להתחבר et-euro1.lzservers.com אני הולך לפי השם [LZ] WO | Axel ... לכולם יש די ידידותי אשר למה בחרתי כי שרת, כולם שם נראה כי הולך להישאר בסביבה, אז אם אתה משחק מקווה לעשות. מקורב המפה שלי היא fueldump מדי x)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם במשחק הזה יש גרפיקה טובה? מאז אני בנוי המחשב החדש שלי אני היה בעיקר cod4 ו crysis
| |||
| |||
| LOL עבור המשחק בנוי כמעט 7 שנים לפני כן ... יש לו גרפיקה טובה. Its a FPS הבסיסי. הגרפיקה arent אך הם מצטיינים arent רע. Great for its gameplay, שלה הוכיחה יותר פופולרי מאשר להתגעש מלחמות שהוא האויב הטריטוריה החדשה. אם אתה מחפש משחק טוב עם גרפיקה טובה, נסה להתגעש המלחמות שלה מתוק של המשחק. כמו כן שדה הקרב 2 או 2142. הם גם די מגניב. |
|
| |||
| |||
| Hmmm אני אוהב C & C בוגד אני אוהב את הישן fps של רב gameplay זה לשחק במכונות ישנות |
|
| |||
| |||
| חבר שלי עדיין טוב יותר שלה בחינם LOL ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 תבדוק את זה יש screenies ו הימנית העליונה היא להוריד חינם את התיבה |
|
| |||
| |||
| כן, אני מייעץ ciaran מקבל את זה. זה הכי טוב את המשחק בחינם. רק העניין הוא שאין מערכת צ 'אט |
|
| |||
| |||
| יש מערכת צ 'אט. יש לך פרטית ... צוות צ 'אט צ' אט ... ו ... צ 'אט fireteam הגלובלית. כל שעליך לעשות הוא ללחוץ על אותיות לפתוח chatbox לכתוב אז מה אתה רוצה אלו אותיות ... T ו-y = הכל U = צוות אני = fireteam ועל צ 'אט פרטיים שתפתח קונסולת ופשוט לעשות / ז <insert שם אז את המסר שלך. |
|
| |||
| |||
| מצטער התכוונתי אוזניות / mic צ 'אט |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האויב כבוש | Jake2392 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 13 ספטמבר 2007 11:57 |
| שרשרת כלים | |
| |