![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, aš pastebėjau, ir vaikinai pora dėl čia vaidina ET Kas serverio do you guys žaisti? And how long you been playing it for? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bet iš tikrųjų daugiausia degalų sąvartynas ir oazė, ir apie 3 metus bet nustojau žaisti po to, kai aš gavau 360, bet aš grįžti į ją paskutiniu. Aš paprastai vadinamas "Max galia Nr.1"
| |||
| |||
| Na aš esu dalis klano Jūsų laukia: jei norite, if you dont mind atsisiųsti keletą muitinės ... Konsolės do / connect ET-euro1.lzservers.com aš einu pagal pavadinimą [LZ] WO | Axel ... visi yra gana draugiški, todėl aš pasirinksiu, kad serverio, kad kiekvienas eina ten, atrodo, kad klijuoti aplink taip, jei tu žaidi tikimės padaryti. my favorite žemėlapis fueldump pernelyg x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar šis žaidimas yra gera grafika? nes aš pastatė savo naują PC buvau apie CoD4 ir Crysis daugiausia
| |||
| |||
| Slengas žaidimo pastatyta beveik 7 metus ... Taip ji gera grafika. Jo pagrindinis FPS. grafika ARENT neįvykdyti bet jie ARENT blogai. Jos puikiai tinka žaidimai, jos buvo labiau paplitusi negu Quake Wars yra naujas Enemy Territory. Jeigu Jūs ieškote geras žaidimas su gera grafika, pabandykite Quake Wars jos saldus žaidimas. Be to, Battlefield 2, arba 2.142. Jie yra pretty cool too. |
|
| |||
| |||
| hmmm man patinka C & C renegatiškas man patinka senas FPS yra su didele gameplay, kad bus labai senų mašinų |
|
| |||
| |||
| dar geriau mano draugas jo laisvą lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 Check it out yra screenies ir viršuje dešinėje yra langelis parsisiųsti nemokamai |
|
| |||
| |||
| Yeah Ciaran I patarti getting it. ji yra geriausia nemokama žaidimas out. Vienintelis dalykas, tai nėra pokalbių sistemos |
|
| |||
| |||
| yra pokalbių sistema. turite privačių pokalbių ... komanda pokalbių ... fireteam pokalbių ... ir pasauliniu mastu. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai paspauskite laiškus atverti chatbox tada parašykite ką norite Šiuose laiškuose yra ... T ir Y = visi U = komanda I = fireteam ir privačių pokalbių atidaryti konsolę, atlikite / m <INSERT Name> tada savo žinutę. |
|
| |||
| |||
| atsiprašau reiškė ausines / mic čate |