![]() |
|
| |||
| |||
| Hei es pamanīju pāris puiši šeit spēlē ET kādi serveri do you guys play on? un cik ilgi jūs jau spēlē to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jebkurš patiešām galvenokārt degvielas dempingu un oāze un apmēram 3 gadus, bet es apstājos spēlē pēc tam, kad es dabūju 360, bet es esmu bijis dodas atpakaļ uz tās pēdējā. Es parasti sauc par "Max jauda Nr.1"
| |||
| |||
| Nu es esmu daļa no klana jūsu laipni aicināti apmeklēt, ja vēlaties, ja jūs dont prātā lejupielādēt dažus muitas ... in konsole do / connect et-euro1.lzservers.com i braukt ar nosaukumu [LZ] WO | Axel ... visi ir diezgan draudzīgs, tāpēc es izvēlējos šo serveri, visi, kas iet tur, šķiet, brauciet apkārt tāpēc, ja jūs spēlējat ceru, ka jūs darīt to. mana mīļākā karte ir fueldump pārāk x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas spēle būtu laba grafika? jo es uzbūvēta mana jaunā PC I bijusi cod4 un Crysis galvenokārt
| |||
| |||
| lol par spēli uzcelta gandrīz 7 gadus atpakaļ ... jā tā ir laba grafika. Tās pamata FPS. grafikas arent izcilu, bet tie arent slikti. Tai ir liela, lai spēle, tās izrādījās populārāks nekā Quake Wars kas ir jauns Enemy Territory. Ja jūs meklējat labu spēli ar labu grafiku, mēģiniet Quake Wars tās salds spēli. Arī kaujas 2 vai 2.142. Viņi ir diezgan cool too. |
|
| |||
| |||
| hmmm i love c & c renegāts Man patīk vecās fps ir ļoti spēle, kas būs par vecajām mašīnām |
|
| |||
| |||
| labāk vēl mans draugs ITS FREE lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 pārbaudīt, kas tur ir screenies augšas un tiesības brīvi lejupielādēt box |
|
| |||
| |||
| yeah Ciaran es ieteiktu iegūt to. tas ir labākais bezmaksas spēli out. Vienīgais nav nepastāv čata sistēmas |
|
| |||
| |||
| ir čata sistēmas. Jums ir privātās čats ... komanda chat ... fireteam chat ... un globālas. Viss, kas Jums jādara, ir preses vēstules atvērt chatbox, tad uzrakstiet, ko jūs vēlaties tās vēstules ... T un Y = all U = komanda I = fireteam un privātās tērzēšanas atverat console un vienkārši darīt / m <insert nosaukums> tad ziņu. |
|
| |||
| |||
| sorry es gribēju austiņas / mic čats |
![]() |
|
| Bookmarks |