![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey i zauważyłem kilka faceci tutaj gry ET what do you guys serwera grę? i jak długo można było go do gry? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wszelkie naprawdę głównie zrzutu paliwa i oazy i około 3 lat, ale i odtwarzanie po zatrzymaniu mam 360, ale I've been wraca do niego ostatnim. I'm zwykle nazywane "Maks. moc no.1"
| |||
| |||
| również jestem ramach klanu your welcome odwiedzić, jeśli chcesz, jeśli dont mind pobieranie kilku celnych ... w konsoli zrobić / połączyć et-euro1.lzservers.com Idę przez nazwa [LZ] WO | Axel ... każdy jest bardzo przyjazne i dlatego wybrałem ten serwer, że każdy idzie wydaje się, że w pobliżu, więc jeśli grasz nadzieję zrobić to. moja ulubiona mapa jest zbyt fueldump x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ta gra ma dobrą grafikę? od budowy i mój nowy pc byłem na cod4 i Crysis głównie
| |||
| |||
| lol na grę zbudowany prawie 7 lat temu ... tak to dobre grafiki. Jej podstawowym FPS. grafika ARENT wybitne ale ARENT złe. Jego idealne dla gry, okazał się jej bardziej popularna niż Quake Wars, które jest nowym Enemy Territory. Jeżeli szukasz dobrej gry z dobrą grafiką, spróbuj Quake Wars jej słodki gry. Również Battlefield 2 lub 2142. Są całkiem cool too. |
|
| |||
| |||
| hmmm I love C & C renegata Lubię stare fps na rozgrywki z wielką, która będzie grać na starych maszyn |
|
| |||
| |||
| jeszcze lepiej moim przyjacielem jego swobodnego lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 check it out istnieją screenies i prawym górnym rogu jest bezpłatnie pobrać polu |
|
| |||
| |||
| yeah Ciaran i doradzać getting it. jest to najlepszy obecnie bezpłatne gry. Jedyną rzeczą, to nie jest czat |
|
| |||
| |||
| istnieje czat. masz prywatny czat zespół chat ... ... ... Fireteam czat i globalnym. Wszystko co musisz zrobić, to naciśnij klawisz litery otwarcie chatbox potem napisać, co chcesz tych pism są ... T i T = wszystkie U = zespół I = Fireteam i prywatnym czacie otwierasz konsole i nie tylko / m <insert name> następnie wiadomość. |
|
| |||
| |||
| sorry i meant mikrozestawu / mikrofon czat |