![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei am observat un cuplu de tipi pe aici joc ET ce server vrei sa joci pe baieti? şi cât timp ai fost joc pentru el? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| orice-adevăr cea mai mare de combustibil dump şi oaza şi aproximativ 3 ani, dar am încetat să-l joc dupa ce l-am luat un 360, dar am fost intorci la ea în ultima vreme. Sunt în mod normal, numit "Putere maximă nr.1"
| |||
| |||
| si eu sunt parte a unui clan dvs. de bun venit pentru a vizita, dacă doriţi, dacă vă deranjează dont descărcarea câteva vamale ... în consolă face / conecta et-euro1.lzservers.com i du-te cu numele [LZ] Wo | Axel ... toată lumea acolo este destul de prietenos, care este de ce am ales ca server, toată lumea pare că se duce acolo pentru a scoate în jurul aşa că dacă te joci speranţa de a vă face. Harta mea favorită este fueldump prea x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acest joc nu au bună grafică? de cand am construit noul meu PC i fost pe cod4 şi Crysis principal
| |||
| |||
| lol pentru un joc construit aproape 7 ani in urma ... da le-a bună grafică. Are o bază FPS. grafica arent restante dar ei arent rău. Sale de mare pentru gameplay, sa dovedit a fi mai popular decât Quake Wars, care este nou Enemy Territory. Dacă eşti în căutarea unui joc bun cu bună grafică, încercaţi să Quake Wars sa o dulce joc. De asemenea, Battlefield 2 sau 2142. Acestea sunt destul de cool prea. |
|
| |||
| |||
| hmmm i love C & C renegat i place vechi fps lui cu mare gameplay care vor juca pe maşinile vechi |
|
| |||
| |||
| mai bine prietenul meu libera lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 Check it out există screenies şi dreapta sus este de a descărca gratuit cutie |
|
| |||
| |||
| da ciaran i consilieze obtinerea acesteia. este cel mai bun joc gratuit afară. Singurul lucru este nu există nici un sistem de chat |
|
| |||
| |||
| există un sistem de chat. pe care le-aţi privat de chat ... echipa de chat ... fireteam chat ... si la nivel global. Tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi pe litere pentru a deschide chatbox apoi scrieţi în ceea ce vrei aceste litere sunt ... T şi Y = toate U = echipa I = fireteam chat privat, precum şi pentru ai deschide consolă şi să facă / m <insert name> apoi mesajul. |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău că am vrut cu cască / microfon chat |