![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj som si všimol pár chlapů tady na hranie ET aký server si hrajú na chlapy? a ako dlho ste ju hrať? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| žiadne naozaj väčšinou paliva vyčítat a oázy a asi 3 roky, ale aj prestali hrať to čo som dostal 360, ale bol som k nej vráti neskôr. Já jsem obvykle nazýva "Maximálny výkon č.1"
| |||
| |||
| i já jsem v rámci klanu privítať na Vašu návštevu, ak chcete, ak si mysli dont stiahnutie niekoľko colné ... v konzole urobiť / pripojiť et-euro1.lzservers.com Chodím do názvu [LZ] WO | Axel ... všetci je docela priateľský čo je dôvod, prečo som si vybrala, že server, všetci sa zdá, že sa držala okolo takže ak budete hrať nádej si to. moje obľúbené mapy fueldump taky x) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| táto hra má dobrú grafiku? pretože aj my postavený nový PC som bol na CoD4 a Crysis hlavne
| |||
| |||
| lol pre hry postavené takmer 7 rokmi ... Áno, je dobré grafiky. Jeho základné FPS. grafické arent vynikajúce ale arent zlé. Jeho vynikajúce pre hry, jeho ukázala viac populárne ako Quake Wars, čo je nový Enemy územia. Ak hľadáte dobrú hru s dobrou grafikou, skúste zemetrasenia vojen jeho sladkú hru. Battlefield 2, alebo aj 2142. Jsou docela v pohodě taky. |
|
| |||
| |||
| hmmm i love C & C odrodilec aj ako starý fps to skvelé hry, ktoré sa bude hrať na starých strojoch |
|
| |||
| |||
| ešte lepšie môj priateľ jeho voľného lol ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 skontrolovať, že tam sú screenies a vpravo hore je ke stažení zdarma Schránka |
|
| |||
| |||
| jo Ciaran aj poradiť, ako sa to. je to najlepšie zadarmo hry von. Jediná vec je nie je chat systém |
|
| |||
| |||
| existuje chat systému. máte súkromný chat chat tímu ... ... ... Fireteam chat a globálny. Jediné, čo musíte urobiť, je tlačová písmená otvoriť Chatbox potom písať, čo chcete tie listy sú ... T a Y = all U = tím I = Fireteam a súkromných chát otvorte konzolu a jednoducho robiť / m <VLOŽTE Name> potom svoju správu. |
|
| |||
| |||
| Prepáčte, znamenalo headset / mic chat |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Enemy území | Jake2392 | PC a herné konzoly | 1 | 13. September 2007 11:57 |
| Thread Tools | |
| |