![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей я помітив пару хлопців тут грає ET який сервер зробити ви, хлопці, граєте? і як довго ви граєте в це? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| будь-який дійсно основний склад пального і "Оазис" і близько 3 років, але я перестав грати після того, як він отримав 360, але я збираюся повернутися до неї останнім часом. Я зазвичай називають "Макс влади № 1"
| |||
| |||
| Ну, я є частиною клану ваших запрошуємо Вас відвідати, якщо ви хочете, якщо ви не бачите завантаження декількох митних ... У консолі виконайте / Connect ET-euro1.lzservers.com Я йду на ім'я [LZ] WO | Аксель ... там все досить дружнім і саме тому я вибрала цей сервер, все, що там йде здається Stick Around так що якщо ви граєте сподіваюся, що ви с. Моя улюблена карта fueldump занадто X) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ця гра є гарна графіка? тому що я збудував мій новий комп'ютер я був на cod4 і Crysis основному
| |||
| |||
| LOL для гри побудовано майже 7 років тому ... Так, це має хорошу графіку. Її основні FPS. Arent видатного графіка, але вони Arent погано. Його більше на гру, його виявилося більш популярним, ніж Quake Wars яка є новим ворогом території. Якщо ви шукаєте хорошу гру з хорошою графікою, спробуйте Quake Wars своєї солодкої грі. Крім того, Battlefield 2 або 2142. Вони теж досить прохолодно. |
|
| |||
| |||
| Хммм я люблю C & C Renegade Я люблю старі кадри з великим геймплей, який буде грати на старих машинах |
|
| |||
| |||
| ще краще мого свого друга БЕЗКОШТОВНО LOL ![]() http://www.splashdamage.com/?q=node/35 Check It Out screenies є і верхній правий є вільно завантажити вікні |
|
| |||
| |||
| Так Ciaran я раджу отримувати її. це найкраще з безкоштовні гри. Єдине немає система чату |
|
| |||
| |||
| Існує система чату. у вас приватний чат чат команди ... ... ... Fireteam чаті і глобальні. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на листи відкриває чат потім написати те, що ви хочете ці листи є ... Т і Y = все U = команда I = Fireteam так і для приватних чату Ви відкриваєте консоль і просто / м <insert name> то ваше повідомлення. |
|
| |||
| |||
| На жаль я маю на увазі гарнітуру / мікрофон чаті |