![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| oooooooooo добре, ако играе на нашия сървър ... имаме ventrilo сървър посветен на нашите сървъри ET LOL ние вратовръзка на насипни свършва |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да аз използван за използване ventrilo на Америка армия
| |||
| |||
| хектара толкова много за голяма общност тук. само 3 души са отговорили и само 2 от тях са играли него. се надяваме, че думата ще се измъкнем. PS Ако желаете wolfenstein theni посъветва frontlines гориво на война тя е велика цел / отбор игра. 64 играчи на PC и 50 за Xbox 360 не са скучни игри. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins Една стара игра трудно се нови играчи в наши дни ... Нашият родове Бавно навлезе в треперят войни Защото ET бавно по пътя си Out. Но ако търсите На XFire Нейната Още Една от Топ 10 Най-възпроизвеждане. Аз търсех в frontlines тя изглежда доста впечатляващо. Аз също да искате COD4 |
|
| |||
| |||
| frontlines е като нов ЕТ. треперят войни да бъда честен не wolfenstein и frontlines има цели, превозно средство, ремонт, засаждане бомби, упражнения и т.н. но аз съм предубедени към играта, защото това е невероятно |
|
| |||
| |||
| Аз играя Crysis ... haha достатъчно каза там XD I DONT като земетресение войни, много лично се опитва да бъде живота BF2 и цели всмуквам LOL |
|
| |||
| |||
| Да го преместиха от wlfenstein. Имам Crysis, но някой е моето копие просто сега. |
|
| |||
| |||
| Crysis е невероятно всичко Ultra Висока арго Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| какво, йо maxed изложени Crysis !!!!!!!!! Какво нещо и какви са ви очила
| |||
| |||
| Аз играя wolfenstein всеки сега и тогава ... Няколко пъти на седмица или така. Имам играе го за около месец може би. и аз никога не играя в определен сървър. Аз просто се присъединяват към сървъра с хора, а може би играят в нея за час или нещо такова. но аз играя много Кооп на swat4 така че, ако всеки играе твърде просто со мене |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Enemy територия | Jake2392 | PC & конзолата Gaming | 1 | 13 Сеп 2007 11:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |