![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| oooooooooo dobře, pokud budete hrát na našem serveru ... máme ventrilo server věnovaný naší ET servery lol jsme se přivázat k nekoncentrovaný |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo i používali ventrilo na americkém armády
| |||
| |||
| ha, tak pro velká komunita zde. pouze 3 lidé odpověděli a pouze 2 z nich hrál ji. doufejme, že slovo dostanou ven. PS pokud se vám líbí Wolfenstein theni radit Frontlines paliva války je velký cíl / tým hru. 64 hráčů na PC a 50 na Xboxu 360 neexistují nudné hry. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins Starý Herní těžké získat nové hráče v těchto dnech ... Naše Kluby pomalu stěhují do Quake Wars Protože ET je pomalu na cestě Out. Ale když se podíváte na Xfire Jeho stále jednou z Top 10 Most Played. Byl jsem se podíváme na Frontlines vypadá docela zajímavě. Také I Wanna CoD4 |
|
| |||
| |||
| Frontlines je jako nová ET. Quake válek, které mají být upřímný nebyl Wolfenstein a Frontlines má cíle, o opravách vozidla, výsadba bomby, třídy atd. ale já jsem zaujatá do hry, protože je to úžasné |
|
| |||
| |||
| Hraju Crysis ... haha dost řekl tam xD I dont válek, jako zemětřesení, které osobně moc snaží být život BF2 a cíle sát lol |
|
| |||
| |||
| jo je přemístěna z wlfenstein. jsem Crysis, ale někdo my kopii právě teď. |
|
| |||
| |||
| Crysis je úžasná všechno ultravysoké Cant Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co, yo maxed v Crysis !!!!!!!!! res, co a jak se máš brejle
| |||
| |||
| i hru Wolfenstein každou chvíli ... Pár krát týdně nebo tak. Byl jsem hrát ji asi za měsíc, možná. a nikdy jsem hrát v konkrétní server. Jen jsem se připojit k serveru s lidmi, a možná v něm hrají za hodinu, nebo tak něco. , ale i hrát hodně co-op na swat4 takže případné hraje taky jenom mi pm |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Enemy území | Jake2392 | PC a herní konzole | 1 | 13. Září 2007 11:57 |
| Thread Nástroje | |
| |