![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| oooooooooo dobro ako igra na naš server ... imamo ventrilo poslužitelj posvećena našim serverima ET lol ćemo vezati slobodi aukcije |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li se koristiti na ventrilo Americas vojske
| |||
| |||
| ha toliko za veliku zajednicu ovdje. samo 3 ljudi su odgovorili i to samo 2 od njih su igrali to. izgledno riječ će izaći. PS ako vam se svidi wolfenstein theni savjetovati borbenoj liniji goriva rata je veliki cilj / momčadska igra. 64 igrača na PC, a 50 na Xbox 360 nema dosadne igre. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins stari Game teško Nabavite novi igrači ovih dana ... Naši klanova Polako pregrupiraju se na Quake Wars Zbog ET polako na putu Out. Ali ako pogledaš na XFire Njegova Ipak jedan od Top 10 Most igrao. Imam bio obličje at borbenoj liniji, to izgleda prilično impresivno. JA isto tako ištanje COD4 |
|
| |||
| |||
| borbenoj liniji je kao nova et. tresti se ratovi da budem iskren nije wolfenstein borbenoj liniji, a ima ciljeve, popravak vozila, sadnja bombe, klasa i sl. ali ja sam pristrasan u igri jer je nevjerojatna |
|
| |||
| |||
| I play crysis ... haha dovoljno rekao tamo XD JA dont poput ratova potres toliko osobno pokušava biti život BF2 i ciljevi sisanje lol |
|
| |||
| |||
| Da je prešla sa wlfenstein. Ja sam crysis, ali netko je moj primjerak upravo sada. |
|
| |||
| |||
| Crysis je nevjerojatna sve na Ultra High Cant Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| što, jo maxed out crysis !!!!!!!!! res i ono što ti naočale
| |||
| |||
| I play wolfenstein svaki sada i onda ... nekoliko puta tjedno ili tako. sam igrajući za oko mjesec dana možda. i ja nikad ne igraju u određenom serveru. Ja sam samo priključiti poslužitelj s ljudima i možda igraju u njemu za sat vremena ili nešto. ali sam puno igrati co-op swat4 na taj način ako bilo koja svira samo previše pm me |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Enemy teritorij | Jake2392 | PC & konzole Igre | 1 | 13. Ruj 2007 11:57 |
| Thread Tools | |
| |