![]() |
|
| |||
| |||
| oooooooooo גם אם אתה משחק על השרת שלנו ... יש לנו שרת ייעודי ventrilo שלנו אי.טי. שרתי LOL אנו לקשור את הקצוות רפוף |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן נהגתי להשתמש ב ventrilo אמריקה הצבא
| |||
| |||
| אה כל כך הרבה עבור הקהילה כאן גדולה. רק 3 אנשים הגיבו ורק 2 מהם שיחק אותה. אני מקווה תקבלו את המילה החוצה. נ.ב. אם תרצה wolfenstein theni יעוץ frontlines הדלק של מלחמה הוא גדול אובייקטיבי / צוות המשחק. 64 שחקנים ב PC ו 50 על Xbox 360 אין משחקים משעמם. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins ישן משחק קשה להשגה שחקנים חדשים בימים אלו ... Clans שלנו לאט מעביר לתוך להתגעש מלחמות בגלל אי.טי. האם לאט על דרך החוצה. אבל אם תסתכל על XFire שלה עדיין One of the top 10 שיחק ביותר. הייתי מסתכל frontlines זה נראה מאוד מרשים. אני גם רוצה COD4 |
|
| |||
| |||
| frontlines הוא כמו חדש טי. להתגעש מלחמות להיות כנים לא היה wolfenstein ו frontlines כוללת את היעדים, תיקון רכב, השתילה פצצות, שיעורים וכו ' אבל אני משוחד את המשחק כי זה מדהים |
|
| |||
| |||
| אני משחק crysis ... haha אמר שיש מספיק XD אני dont כמו רעידת אדמה כל כך הרבה מלחמות אישית מנסה להיות החיים BF2 ויעדים גרועה LOL |
|
| |||
| |||
| כן זה התרחקו מן wlfenstein. יש לי אבל crysis למישהו יש את העותק רק עכשיו. |
|
| |||
| |||
| Crysis הוא מדהים הכל על Ultra High לשפע לגבור על זה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה, יו maxed out crysis !!!!!!!!! מה מיל ומה אתה מפרט
| |||
| |||
| אני משחק wolfenstein מדי פעם ... כמה פעמים בשבוע בערך. הייתי משחק את זה בערך חודש אולי. ואני אף פעם לא לשחק ב שרת מסוים. אני רק להצטרף לשרת עם אנשים, אולי לשחק בו במשך שעות או משהו. אבל אני משחק הרבה Co-op swat4 על כך גם אם כל משחק רק לי PM |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האויב כבוש | Jake2392 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 13 ספטמבר 2007 11:57 |
| שרשרת כלים | |
| |