![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| oooooooooo gerai, jei jums žaisti mūsų serveryje ... Mes Ventrilo serveris skirta mūsų serverių ET lol mes perrišti neužbaigti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah I used naudotis Ventrilo dėl Amerikos kariuomenės
| |||
| |||
| ha tiek daug didelis bendruomenė čia. tik 3 žmonės atsakė ir 2 iš jų tik grojo. Tikimės žodis bus išeiti. PS Jei norite Wolfenstein theni patarti Frontlines Fuel of War tai didelis tikslas / Komandinis žaidimas. 64 žaidėjų PC ir 50 dėl "Xbox 360" nėra nuobodu žaidimus. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins Senas Žaidimo Hard To Get New grotuvai These Days ... Mūsų Klanai lėtai pereina prie Quake Wars Kadangi ET lėtai Savo išeitį. Bet jeigu jums atrodys Xfire Jos tebėra viena iš 10 labiausiai Baigta. Aš jau ieško Frontlines atrodo gana įspūdingai. Aš taip pat noriu CoD4 |
|
| |||
| |||
| Frontlines panašus naują ET. Quake Wars būti sąžiningiems nebuvo Wolfenstein frontų ir turi tikslų, transporto priemonių remonto, sodinimas bombų, klases ir tt bet aš esu linkusi į žaidimą, nes jis nuostabus |
|
| |||
| |||
| I play Crysis ... cha pakankamai pasakė ten xD I dont like Quake Wars kad daug asmeniškai stengiuosi būti gyvenimo BF2 ir tikslai čiulpia lol |
|
| |||
| |||
| Taip jis nutolo nuo wlfenstein. turiu crysis, bet kažkas mano kopija tik dabar. |
|
| |||
| |||
| Crysis yra nuostabi viską ant Ultra High Cant Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas, yo maxed out Crysis !!!!!!!!! Kas geba ir ką tu Specifikacijos
| |||
| |||
| I play Wolfenstein kas dabar ir tada ... pora kartų per savaitę ar dvi. aš žaisti apie mėnesį gal. ir aš niekada vaidina serverio. Aš tiesiog prisijungti su žmonėmis serverio ir gal atlikti tai už valandos ar kažką. bet aš galiu žaisti daug bendro-op apie swat4 kad jei vaidina tik per pm man |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Enemy Territory | Jake2392 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 13 rugsėjis 2007 11:57 |
| Temos įrankiai | |
| |