![]() |
|
| |||
| |||
| oooooooooo labi, ja tu spēlē mūsu serverī ... mums ir ventrilo serveris veltīta mūsu ET serveri lol mēs sasiet brīvs gali |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah es mēdzu izmantot ventrilo par amerikas armija
| |||
| |||
| ha tik daudz lielu kopienu šeit. tikai 3 cilvēki atbildēja, un tikai 2 no tiem spēlēja to. cerams, ka vārds būs ārā. PS ja vēlaties Wolfenstein theni ieteikt frontlines degvielas kara tas ir liels mērķis / komandas spēli. 64 spēlētāji uz PC un 50 par xbox 360 nav garlaicīgi spēles. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins Old Game grūti iegūt jaunus spēlētājus šajās dienās ... Mūsu Clans Lēnām Moving Into Quake Wars Tā ET lēnām ceļā Out. Bet, ja jūs jāizskatās Tās joprojām ir viens Xfire Of Top 10 Most spēlēja. Man ir bijusi meklē frontlines tas izskatās diezgan iespaidīgi. Es arī gribu COD4 |
|
| |||
| |||
| frontlines ir kā jauns ET. Quake Wars ja godīgi nebija Wolfenstein un frontlines ir mērķi, transportlīdzekļa remontu, stādāmais bumbas, klasēm uc bet es esmu neobjektīvi un vērsti uz spēli, jo tas ir pārsteidzošs |
|
| |||
| |||
| I play Crysis ... haha pietiekami teica, ka xD I dont kā Quake Wars ka daudz personīgi cenšas būt dzīvībai BF2 un mērķiem suck lol |
|
| |||
| |||
| yeah tas pārcēlās prom no wlfenstein. i ir Crysis, taču kāds ir mans eksemplārs tikai tagad. |
|
| |||
| |||
| Crysis ir pārsteidzošs viss uz Ultra High Cant Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ko, yo izsmelts Crysis !!!!!!!!! kādi res un ko jūs esat specs
| |||
| |||
| I play Wolfenstein katru tagad un tad ... pāris reizes nedēļā, vai arī tā. Esmu bijis spēlē to par mēnesi varbūt. un es nekad būt īpaša servera. Es tikai pievienoties serverī ar cilvēkiem un varbūt būt to stundu vai kaut ko. bet es būt daudz co-op ar swat4 tā ja spēlē arī tikai pm man |
![]() |
|
| Bookmarks |