![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| oooooooooo dobrze jeśli grasz na naszym serwerze ... mamy serwer Ventrilo poświęcony naszej ET serwerów lol my tie się luźne końce |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I tak używałem Ventrilo w armii ameryka
| |||
| |||
| ha tyle za duża społeczność tutaj. tylko 3 osoby odpowiedziały, a tylko 2 z nich odegrały go. hopefully słowo będzie wydostać. PS jeśli chcesz Wolfenstein theni doradza Frontlines Fuel of War to wielki cel / zespół gra. 64 zawodników na PC i 50 na konsoli Xbox 360 nie są nudne gry. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins An Old Game Hard To Get nowych graczy These Days ... Nasze Klany Powoli wjeżdżających Quake Wars ET Ponieważ powoli Na Way Out. Jeśli jednak patrzeć na XFire Jego pozostaje jednym z Top 10 Most Played. Mam był patrząc na Frontlines wygląda całkiem imponujące. Ja też COD4 |
|
| |||
| |||
| Frontlines jest jak nowe ET. Quake Wars być szczery nie Wolfenstein i Frontlines ma cele, naprawy pojazdów, sadzenie bomby, zajęć itp. ale ja jestem nieobiektywna do gry, gdyż jest to niesamowite |
|
| |||
| |||
| I play Crysis haha ... enough said tam xD I dont like Quake Wars, że wiele osobiście próbuje życia BF2 i cele suck lol |
|
| |||
| |||
| Tak to odeszła od wlfenstein. Mam Crysis, ale ktoś właśnie mój egzemplarz. |
|
| |||
| |||
| Crysis jest niesamowity wszystko na Ultra High Cant Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co yo maxed obecnie Crysis !!!!!!!!! res, co iw jakim jesteś specyfikacją
| |||
| |||
| I play Wolfenstein co teraz, a następnie ... para razy w tygodniu lub tak. I były to gry na około miesiąc może. i nigdy nie zagrać w danym serwerze. Ja po prostu dołączyć do serwera z ludźmi i może odegrać w niej na godzinę lub coś. ale mogę grać dużo Co-op na swat4 więc jeśli jakiekolwiek gra po prostu zbyt pm do mnie |
![]() |
|
| Zakładki |