![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| oooooooooo bine, dacă te joci pe serverul nostru ... avem un ventrilo server dedicat noastre ET servere lol am cravată de mărunţişuri de ultimă oră |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, am folosit pentru a utiliza pe ventrilo Americi armată
| |||
| |||
| ha atât de mult pentru o mare comunitate aici. doar 3 oameni au răspuns şi doar 2 dintre ei au jucat-o. sperăm, cuvântul va iesi. PS daca va place Wolfenstein theni sfătui frontului de combustibil de război este un mare obiectiv / jocul echipei. 64 jucatori de pe PC-ul şi 50 pe Xbox 360 nu sunt plictisitoare jocuri. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins un vechi joc greu sa jucătorii noi in aceste zile ... noastre Clans Încet Mutarea În Quake Wars Deoarece ET Încet este pe cale de ieşire. Dar, dacă vă uitaţi Pe XFire ei Inca unul de la top 10 Cele mai jucat. I s-au uitat la frontieră se pare destul de impresionant. Am dori, de asemenea, COD4 |
|
| |||
| |||
| frontului este ca noul ET. Quake Wars să fiu sincer nu a fost Wolfenstein frontului şi a obiectivelor, repararea, plantarea de bombe, clase, etc dar n-am influenţată de joc pentru ca este uimitor |
|
| |||
| |||
| Eu joc Crysis ... haha suficient de spus acolo xD I dont Quake Wars place atât de mult încercat personal să fie viaţa şi obiectivele BF2 suge lol |
|
| |||
| |||
| da-l scoşi din wlfenstein. Am Crysis, dar cineva a copia mea chiar acum. |
|
| |||
| |||
| Crysis este uimitor totul pe Ultra High Cant Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ceea ce, yo maxed de Crysis !!!!!!!!! res ceea ce sunt şi ceea ce aţi specs
| |||
| |||
| Eu joc Wolfenstein fiecare acum şi apoi ... cateva ori pe saptamana sau cam asa ceva. Am jucat-o timp de aproximativ o lună, poate. şi n-am mai juca într-un anumit server. Eu doar aderarea la un server, cu oameni şi poate juca în el pentru o oră sau ceva de genul asta. dar am juca o multime de co-op pe swat4 atât în cazul în care există prea joacă doar pm mine |
![]() |
|
| Marcaje |