![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| oooooooooo dobre, ak budete hrať na našom serveri ... máme Ventrilo server venovaný našej ET servery lol sme sa priviazať k nekoncentrovaný |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo aj používali Ventrilo na americkom armády
| |||
| |||
| ha, tak pre veľká komunita tu. iba 3 ľudia odpovedali a len 2 z nich zohral ju. dúfajme, že slovo dostanú von. PS ak sa vám páči Wolfenstein then radit Frontlines paliva vojny je veľký cieľ / tím hru. 64 hráčov na PC a 50 na Xboxu 360 neexistujú nudné hry. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins Starý Herné ťažké získať nových hráčov v týchto dňoch ... Naša Kluby pomaly sťahujú do Quake Wars Pretože ET je pomaly na ceste Out. Ale keď sa pozriete na xfire Jeho stále jednou z Top 10 Most Played. Bol som sa pozrieme na Frontlines vyzerá docela zajímavě. Tiež I Wanna CoD4 |
|
| |||
| |||
| Frontlines je ako nová ET. Quake vojen, ktoré majú byť úprimný nebol Wolfenstein a Frontlines má ciele, o opravách vozidiel, výsadba bomby, triedy atď ale já jsem zaujatá do hry, pretože je to úžasné |
|
| |||
| |||
| Hraju Crysis ... haha dost povedal tam xD I dont vojen, ako zemetrasenie, ktoré osobne moc snaží byť život BF2 a ciele cicať lol |
|
| |||
| |||
| jo je premiestnená z wlfenstein. jsem Crysis, ale niekto my kópiu práve teraz. |
|
| |||
| |||
| Crysis je úžasná všetko veľmi vysokej Cant Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čo, yo maxed v Crysis !!!!!!!!! res, čo a ako sa máš brejle
| |||
| |||
| i hru Wolfenstein každú chvíľu ... Pár krát týždenne alebo tak. Bol som hrať ju asi za mesiac, možná. a nikdy som hrať v konkrétny server. Len som sa pripojiť k serveru s ľuďmi, a možno v ňom hrajú za hodinu, alebo tak niečo. , Ale aj hrať hodně co-op na SWAT4 takže prípadné hrá taky jenom mi pm |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Enemy území | Jake2392 | PC a herné konzoly | 1 | 13. September 2007 11:57 |
| Thread Tools | |
| |