![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| оооооооооо добро ако игра на наш сервер ... имамо вентрило сервер посвећена нашим серверима ЕТ лол ћемо везати слободи аукције |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли се користити на вентрило Америцас војске
| |||
| |||
| ха толико за велику заједницу овде. само 3 људи су одговорили и то само 2 од њих су играли то. надајмо реч ће изаћи. ПС ако вам се свиди уолфенстеин тхен саветовати борбеној линији горива рата је велики циљ / момчадска игра. 64 играча на ПЦ, а 50 на Ксбокс 360 нема досадне игре. |
|
| |||
| |||
| Уолфенстеинс стари Гаме тешко Набавите нови играчи ових дана ... Наши кланова Полако прегруписавања се на Куаке Уарс Због ЕТ полако на путу Оут. Али ако погледаш на КСФире Његова Ипак један од Топ 10 Мост играо. ЈА имати био хандсоме код борбеној линији, то изгледа прилично импресивно. ЈА исто тако оскудица ЦОД4 |
|
| |||
| |||
| борбеној линији је као нова ет. трести се ратови да будем искрен није уолфенстеин борбеној линији, а има циљеве, поправку возила, садњу бомбе, класа и сл али ја сам пристрасан у игри јер је невероватна |
|
| |||
| |||
| И плаы црысис ... хаха довољно рекао тамо КСД ЈА донт сличан ратова земљотрес толико лично покушава бити живот БФ2 и циљеви сисање лол |
|
| |||
| |||
| Да је прешла са улфенстеин. Ја сам црысис, али неко је мој примјерак управо сада. |
|
| |||
| |||
| Црысис је невероватна све на Ултра Хигх Цант Беат Ит! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| што, јо максед оут црысис !!!!!!!!! рес и оно што ти наочаре
| |||
| |||
| И плаы уолфенстеин сваки сада и онда ... неколико пута недељно или тако. сам играјући за око месец дана можда. и ја никад не играју у одређеном серверу. Ја сам само прикључити сервер са људима и можда играју у њему за сат времена или нешто. али сам пуно играте цо-оп суат4 на тај начин ако било која свира само превише пм ме |