![]() |
|
| |||
| |||
| oooooooooo iyi Eğer sunucuda oyun ... bir ventrilo sunucusu ET sunucuları lol adanmış olması Bu yarım kalmış işler kadar kravat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evet Amerika ordusu hakkında ventrilo kullanmak için kullanılan I
| |||
| |||
| büyük bir topluluk bu kadar burada ha. sadece 3 kişi ve 2 onların bu oynamıştır cevabını verdiniz. umarım sözcüğü elde edecektir. PS If you like wolfenstein theni savaşın bir büyük hedefi / takım oyunu Frontlines yakıt öneriyoruz. Bilgisayar ve 50 Xbox 360 üzerinde hiçbir sıkıcı oyunları 64 oyuncular. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins An Old Oyunu Sabit Yeni oyuncular Bu Gün ... Bizim Klanlar Yavaş Çünkü Quake Wars geçmekte To Get ET Yavaş yolundaki çıktı. Ancak Xfire Its hala en üst 10 Bak En Oynandı. Ben Frontlines adresinden oldukça etkileyici görünüyor arıyordum var. Ben de ister COD4 |
|
| |||
| |||
| Frontlines yeni ET gibi. deprem savaşları dürüst olmak gerekirse wolfenstein ve Frontlines değildi hedefleri, araç tamir, bomba ekim var, sınıflar vb çünkü inanılmaz ama i oyuna önyargılı pm |
|
| |||
| |||
| Ben Crysis oynamak ... haha yeterince var xD söyledi Ben deprem savaşları bu kadar kişisel yaşam BF2 ve hedefleri olmaya çalışıyorum dont gibi lol özümlemek |
|
| |||
| |||
| uzak wlfenstein taşınmış evet. I Crysis ancak birisi sadece şimdi kopya. |
|
| |||
| |||
| Crysis Ultra Yüksek Cant Beat It On herşeyi inanılmaz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne, sen !!!!!!!!! Crysis dışarı maxed ne ve konu ne özellikleri vardır
| |||
| |||
| Her zaman zaman wolfenstein oyun ... çift kere bir hafta kadar. Ben yaklaşık bir ay belki için oynamaya edilmiştir. ve i özel bir sunucu oynamak asla. Ben sadece ve insanların bir sunucu katılmak belki de bir saat falan oynamak. ama swat4 üzerinde, herhangi bir de bana am çalar ortak bir sürü-op oyun |
![]() |
|
| Bookmarks |