![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| oooooooooo добре, якщо ви граєте на нашому сервері ... Ми Ventrilo сервер, призначений для наших LOL ET сервери Ми зв'язати кінці |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та я використовував використовувати Ventrilo на Americas Army
| |||
| |||
| га так багато для великої спільноти тут. тільки 3 людям відповів і лише 2 з них грали. сподіваюся, це слово буде вийти. PS Якщо Вам подобається Theni Wolfenstein консультувати палива фронтах війни це велика мета / командна гра. 64 гравців на 50 ПК і на Xbox 360 немає нудних ігор. |
|
| |||
| |||
| Wolfensteins стару гру важко отримати нові гравці These Days ... Наші клани повільно рухаються Into Quake Wars Оскільки ET повільно, під кінець. Але якщо Ви подивіться на XFire Її, як і раніше залишається одним з Top 10 Most Played. Я дивився на фронті він виглядає досить вражаючим. Я також хочу COD4 |
|
| |||
| |||
| фронт як нові ЕТ. Quake Wars бути чесною не Wolfenstein фронтах і переслідує мети, ремонт автомобілів, бомб, класах і т.д. але я упереджено до гри, тому що це дивовижний |
|
| |||
| |||
| Я граю Crysis ... Haha Досить сказав, XD I Dont як Quake Wars, що багато чого Особисто намагається бути BF2 життя і цілі смоктати LOL |
|
| |||
| |||
| Та вона відійшла від wlfenstein. Я Crysis, але хто-то моя копія зараз. |
|
| |||
| |||
| Crysis дивно все на Ultra High нахиляє Beat It! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що, років максимізуючи Crysis !!!!!!!!! що резолюція, і чого ви специфікації
| |||
| |||
| Я граю Wolfenstein то й ... пару раз на тиждень або близько того. Я грав його близько місяця, може бути. і я ніколи не грати в конкретному сервері. Я просто приєднатися до сервера з людьми і, можливо, грають в ньому на годину або щось. але я багато грав в кооперативі по SWAT4 Так що, якщо будь-який грає теж тільки мені м. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Enemy Territory | Jake2392 | PC & консоль Gaming | 1 | 13 вересня 2007 11:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |