по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Светът на Warcraft Lockups прозорец 7

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 май 2009 г., 23:52
Новите държави Група

Default Светът на Warcraft Lockups прозорец 7

Привет,

Значи аз наскоро закупени нови компютърни части и ги събра около 2 седмици назад. Реших да се използва Windows 7 RC като моя основна ОС и има всичко, и да работи. След незначително проблем с безжичен адаптер картата водача, ми изглеждаше, че системата се работи чудесно. Играх WoW в близост до пълна настройка с около 50-60 FPS, също имаше Firefox и целия битов вървят гладко.

Въпреки това наскоро, когато се опитвам и товарни до света на Warcraft, моята система за заключване нагоре просто като товаренето екран е на път да бъде завършена. В синята лента в долната част е пълна, въпреки това системата продължава да бъде в товаренето екран и звука разфасовки изложени. Аз сте опитвали да влезете в други символи, а понякога тя логове ме, понякога същото нещо се случва. Ако успеят да влезете в системата, системата е добре, че е просто преодоляването на inital влезете в екрана е проблема.

Единственото нещо, което получава на компютъра от този арест е трудно рестартира, и аз наистина мразя да се налага да пазят правиш, че когато аз се опитвам да отида на този проблем фиксиран.

Аз в момента са най-новите драйвери инсталирани за моята видео карта, но не са актуализирани в BIOS, благодарение на CD, което дойде с дънната платка не е съвместим с Windows 7. Знам, че този въпрос е порази много хора, се надяваме, че някой има изглежда нещо подобно преди.

Системата ми очила

MB-Asus P5Q-E LGA 775 дънна платка

Gcard-Evga GeForce GTX 260 ядрото 216 серии

CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

HD-Western копаем. 640GB SATA Drive

Безжична карта - Linksys Wireless-G PCI адаптер (Ralink С безжична мрежова карта Driver)

Рам - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 пръчки 2GB парче)

PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91

OS - Windows 7 RC 64-битова версия

Както споменах, неговото просто зареждане на екрана, след повече че всичко това работи чудесно. Благодаря за направа на външен вид.
Old 28 май 2009 г., 11:53
Член Група

Може би светът на Warcraft не е съвместим с Windows 7 и може да се причинява някои проблеми на вашата система. Опитайте да вървят в режим на съвместимост за по-ранна версия на Windows. Ако това не помогне да видят онлайн, за да видите дали е налице кръпка за уау в Windows 7.

Там може също така да има проблем с Windows 7 себе си, защото нейният само RC версия все още може да бъде много добре някои бъгове.
Old 28 май 2009 г., 14:40
Номер на групата

Ако на компютъра е материя и с всичко, но е трудно да рестартирате и не знам дали това е игра специфични (сте опитвали всякакви други игри?), На PSU е вероятно да обвинявам, особено като става въпрос за лоша марка. Тя също може да бъде неточна паметта напрежения, разбити водачите, или съвместимостта, но съм чувал, че работи добре на 7 и, ако това са случаите, които не са интермитентен проблеми.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Светът на Warcraft побъркани неща! haiku PC & конзолата Gaming 0 25 май 2009 г. 11:35
Сините екрани и Lockups степени DMB Windows операционни системи 0 22 май 2009 г. 12:52
Светът на Warcraft за мобилен интернет Spencer2004 В мрежа, модеми & VoIP 6 15 Дек 2008 10:19
Warcraft III досадна кръпка probs ... Черна магия PC & конзолата Gaming 0 20 Октомври, 2008 08:04
Това е новата 8-ма чудо на света .. харесвам помагам! theused17 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 23 8мо Sep 2007 20:11
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc