menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

World of Warcraft Lockups nahoru Window 7

Reply

Thread Nástroje
Old 27. května 2009, 23:52
Nový člen skupiny

Ahoj,

Takže jsem v poslední době zakoupili nový počítač dílů a smontovány je asi 2 týdny. Rozhodl jsem se používat Windows 7 RC jako můj hlavní operační systém a vše, co mám a funguje. Po menší problém s bezdrátovým adaptérem karty řidiče, mého systému se zdají být spuštěn skvělé. Já jsem hrál WoW na blízké plné nastavení se kolem 50-60 fps, měl firefox a celý bit hladký chod.

Nicméně v poslední době, když jsem zkusit a nahrát do World of Warcraft, můj systém zámků nahoru stejně jako ložné obrazovky má být kompletní. Modrý pruh v dolní části je plná, ale systém je stále na nakládací obrazovky a zvuk kusy ven. Jsem se pokusil o přihlášení do dalších znaků a někdy je mi na špalky, občas to samé se bude dít. Kdybych to podaří dostat přihlásit, systém je v pořádku, zdá se, že právě dostává přes inital přihlásit obrazovce je problém.

Jediná věc, která se dostane k počítači z tohoto vězení, je tvrdý restart, a já opravdu nesnáším s uchovávat dělá, že když jsem se snaží dostat tento problém opraven.

I v současné době mají nainstalovány nejnovější ovladače pro svou grafickou kartu, nicméně nebyly aktualizovány BIOS vlivem na CD, které se stalo s mojí desce není kompatibilní s Windows 7. Vím, že tento problém má sužovala spousta lidí, snad někomu zdá, že se něco podobného dříve.

Můj systém specifikace

MB-Asus P5Q-E LGA 775 Motherboard

Gcard-Evga GeForce GTX 260 jádro řady 216

CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

HD-Western Dig. 640gb Sata disk

Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI adaptér (S Ralink Wireless LAN karta řidiče)

Ram - 8gb OCZ DDR2 SDRAM (4 hole 2gigabajt kus)

PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91

OS - Windows 7 RC 64-bit edition

Stejně jako jsem se zmínil, že právě jeho naložení obrazovce, jakmile více než skvělé, že všechno funguje. Děkuji za pozornost.
Old 28. května 2009, 11:53
Člen Skupina

Možná, že World of Warcraft není kompatibilní s Windows 7 a která by mohla být příčinou určité problémy v systému. Zkuste spustit v režimu kompatibility pro starší verze systému Windows. Pokud to nefunguje si můžete on-line a zjistěte, zda je oprava pro wow ve Windows 7.

To by mohl být také problém s Windows 7 sám, protože jeho jen RC verze je stále ještě velmi dobře mohli být nějaké chyby.
Old 28. května 2009, 14:40
Dárce Skupina

Pokud je počítač nepoužitelný s ničím, ale tvrdý restart a nevíte, zda je to hra specifická (jste vyzkoušeli jakékoli jiné hry?), Je PSU je pravděpodobně na vině, zejména pokud je to špatná značka. Mohlo by to být také nesprávné napětí pamětí, která je rozdělena řidiče, nebo kompatibilita, když jsem slyšel, že funguje na 7, a pokud by tomu tak bylo v případě, že nebude mít občasné problémy.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.