μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

World of Warcraft Lockups μέχρι Παράθυρο 7

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27ης Μαΐου 2009, 23:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default World of Warcraft Lockups μέχρι Παράθυρο 7

Γειά,

Γι 'αυτό και πρόσφατα αγόρασε νέο υπολογιστή και τα μέρη που συναρμολογούνται τους περίπου 2 εβδομάδες πριν. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσει τα Windows 7 RC μου ως κύριο OS και έχω τα πάντα μέχρι και εργασίας. Μετά από ένα μικρό πρόβλημα με ένα ασύρματο προσαρμογέα κάρτας οδηγού, το σύστημά μου φαινόταν να είναι σε λειτουργία μεγάλη. Έπαιξα WoW κοντά σε πλήρη ρύθμιση με περίπου 50-60 fps, είχε επίσης το Firefox και το σύνολο bit ομαλής λειτουργίας.

Ωστόσο πρόσφατα όταν προσπαθώ και φορτίο μέχρι World of Warcraft, το σύστημά μου μέχρι κλειδαριές όπως η φόρτωση οθόνη πρόκειται να ολοκληρωθεί. Η μπλε γραμμή στο κάτω μέρος είναι γεμάτο, ωστόσο, το σύστημα παραμένει στην οθόνη φόρτωσης, καθώς και η ορθή περικοπές έξω. Έχω δοκιμάσει τη σύνδεση με άλλους χαρακτήρες και μερικές φορές συνδέεται με μένα, μερικές φορές το ίδιο πράγμα θα συμβεί. Αν μου κάνετε κατάφεραν να συνδεθείτε, το σύστημα είναι καλό, φαίνεται απλά να τα inital συνδεθείτε οθόνη είναι το πρόβλημα.

Το μόνο πράγμα που γίνεται από τον υπολογιστή αυτό κτατητήριο είναι μια σκληρή επανεκκίνηση, και πραγματικά το μίσος που έχουν για να διατηρήσουν το κάνουμε αυτό όταν είμαι προσπαθώντας να καθοριστεί αυτό το θέμα.

Θα έχουν σήμερα τα νεότερα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα οθόνης μου, ωστόσο δεν έχουν ενημέρωση του BIOS λόγω του CD που ήρθε με την μητρική κάρτα μου δεν είναι συμβατό με τα Windows 7. Γνωρίζω αυτό το θέμα έχει μαστίζεται πολλοί άνθρωποι, ευτυχώς φαίνεται ότι κάποιος έχει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Το σύστημά μου specs

MB-Asus P5Q-Ε LGA 775 Motherboard

Gcard-ΕΒΓΑ GeForce GTX 260 πυρήνα σειράς 216

CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

HD-Δυτικών Dig. 640GB Sata Drive

Ασύρματη Κάρτα - Linksys Wireless-G PCI Adapter (Με Ralink Wireless LAN Card Driver)

Ram - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 μπαστούνια 2GB ένα κομμάτι)

PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91

OS - Windows 7 RC 64-bit έκδοση

Όπως ανέφερα, τη φόρτωση μόνο η οθόνη, πάνω από μία φορά ότι όλα λειτουργούν μεγάλη. Ευχαριστούμε για μια ματιά.
Old 28ης Μαΐου 2009, 11:53
Μέλος Ομάδα

Ίσως World of Warcraft δεν είναι συμβατό με τα Windows 7 και θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια προβλήματα στο σύστημά σας. Δοκιμάστε να προβάλετε σε λειτουργία συμβατότητας για μια παλαιότερη έκδοση των Windows. Αν αυτό δεν πετύχει online ρίξτε μια ματιά για να δείτε αν υπάρχει ενημερωμένη έκδοση κώδικα για wow στα Windows 7.

Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει πρόβλημα με τα Windows 7, διότι το μόνο την έκδοση RC ακόμη εκεί θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποια σφάλματα.
Old 28ης Μαΐου 2009, 14:40
Ομάδα Δωρητών

Εάν το PC είναι ανεπανόρθωτο με τίποτα, αλλά μια σκληρή επανεκκίνηση και δεν ξέρετε αν αυτό το παιχνίδι είναι συγκεκριμένες (έχετε δοκιμάσει κανένα άλλο παιχνίδι;), το PSU είναι πιθανό να φταίει, ιδίως όσον πρόκειται για μια κακή μάρκα. Θα μπορούσε επίσης να είναι εσφαλμένη μνήμη τάσης, οι οποίες κατανέμονται οι οδηγοί, ή συμβατότητα, αν και έχω ακούσει να λειτουργεί στις 7 πρόστιμο και σε αυτή την περίπτωση δεν θα διαλείπον προβλήματα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
World of Warcraft θάλασσα stuff!; haiku PC & Console Gaming 0 25η Μαΐου 2009 11:35
Μπλε Οθόνη και Lockups DMB Λειτουργικά συστήματα Windows 0 22η Μαΐου 2009 12:52
World of Warcraft για την κινητή τηλεφωνία μέσω Internet Spencer2004 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 15 Δεκ. 2008 10:19
Warcraft III ενοχλητική εμπλάστρου probs ... Black Magic PC & Console Gaming 0 20 Οκτ 2008 08:04
Αυτό είναι το νέο 8ο θαύμα του κόσμου .. PLEASE HELP!! theused17 Virus, Spyware & Ασφάλεια 23 8η Σεπτεμβρίου 2007 20:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.