manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

World of Warcraft Lockups prozor 7

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2009, 23:52
Novi član grupe

Default World of Warcraft Lockups prozor 7

Zdravo,

Tako sam nedavno kupili novo računalo dijelovi i skupio ih oko 2 tjedna. JA odlučio je da koristite Windows 7 RC kao moj glavni OS i dobio je sve gore i radi. Nakon manjih problema sa bežični adapter card driver, moj sistem činiti se biti trčanje velik. Sam igrao WOW u blizini puni postavku sa oko 50-60 fps, također je krijesnica i cijeli zalogaj izvodi glatke.

Međutim u posljednje vrijeme kada sam probati i load up World of Warcraft, moj sistem pravedan zaglavi kao loading ekran je da se završi. U plavoj traci na dnu je, međutim, sustav ostaje u loading ekran i zvuk cuts out. Ive 'pokušao prijavljivanjem na druge znakova, a ponekad i ona meni u dnevnicima, a ponekad se dogodi ista stvar. Ako sam to uspio dobiti prijavljeni, sustav je u redu, izgleda samo uzimajući u inital prijavite u ekran je problem.

Jedina stvar koja se računalo dobiva iz ove zatvor je tvrdo ponovno podizanje sustava, i ja stvarno mrzim što da radim da kad sam težak da biste dobili ovaj problem fiksne.

Ja trenutno imate instalirane najnovije drivere za svoju grafičku karticu, medjutim, nisu izmijenjeni BIOS obzirom na CD koji je došao sa mojim matična ploča nije kompatibilna sa sustavom Windows 7. Znam taj problem je udario puno ljudi, netko je, čini se, nadamo se, nešto slično prije.

Moj sustav naočale

MB-Asus P5Q-E LGA 775 matične ploče

Gcard-Evga GeForce GTX 260 core 216 serija

CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

HD-Western kopaju. 640GB Sata Drive

Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI adapter (s Ralink Wireless LAN Card Driver)

Ram - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 štapovima 2GB komad)

PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91

OS - Windows 7 RC 64-bit edition

Kao što sam spomenuo, njezin samo loading ekran, da se sve odjednom preko odlično funkcionira. Hvala za uzimanje izgled.
Old 28 svi 2009, 11:53
Member Group

Možda svijet Warcraft nije kompatibilan sa sustavom Windows 7 i mogao biti uzrok problema na vašem sustavu. Probaj pokrenut u načinu kompatibilnosti za starije verzije sustava Windows. Ako se to ne radi, imaju online pogledati da li postoji patch za vau u Windowsima 7.

Tu bi mogao biti problem s windows 7 sama za sebe, jer je samo RC Version postoji još jako dobro može biti neki bugovi.
Old 28 svi 2009, 14:40
Donatorska Grupa

Ako je računalo sa neotklonjiv ali ništa tvrdo ponovno podizanje sustava i ne znaš da li je ovo igra specifične (jeste li pokušao bilo koje druge igre?), U PSU vjerojatno kriv, pogotovo jer to je za siromašne marke. Moglo bi biti netočne naponi memorije, slomljena vozača ili kompatibilnosti, iako sam čuo Internet utvrde prekid na 7, a ako to su slucaju ti ne bi imao problema s prekidima.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
World of Warcraft messed up stuff! Haiku PC & konzole Igre 0 25. svibanj 2009 11:35
Plava ekrani i Lockups dmb Windows Operating Systems 0 22. svibanj 2009 12:52
World of Warcraft na mobilnim internetom Spencer2004 Networking, Modemi & VoIP 6 15. prosinac 2008 10:19
Warcraft III patch dosadnih probs ... Black Magic PC & konzole Igre 0 20. listopad 2008 08:04
Ovo je novi 8. čudo na svijetu .. ugoditi pomoć! theused17 Virus, Spyware i sigurnost 23 8. Sep 2007 20:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.